Jennifer Aniston:

Slår ned på årelang løgn

Jennifer Aniston har lenge båret på en vanskelig hemmelighet.

HETSET: Jennifer Aniston ble lenge forfulgt av påstander om at hun valgte karriere foran familieliv. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
HETSET: Jennifer Aniston ble lenge forfulgt av påstander om at hun valgte karriere foran familieliv. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Jennifer Aniston (53) har i flere tiår vært blant verdens kanskje mest ettertraktede kvinner. Forholdene hun har hatt opp gjennom årene har derfor også fått stor oppmerksomhet - spesielt hennes ekteskap til Brad Pitt (58).

Paret var gift fra år 2000 til 2005, og da ekteskapet omsider tok slutt, fikk «Friends»-stjernen et nok så ubehagelig rykte spredt om seg - som hun i dag kan fortelle ikke stemmer et gram.

Flere mente nemlig at 53-åringen valgte karriere over familieliv med nevnte Pitt, og at det skal ha vært årsaken til det svært offentlige bruddet.

I et nyere intervju med Allure, gjengitt at People, forteller imidlertid stjernen hva som egentlig foregikk bak kulissene.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

- En vanskelig reise

For det er en helt annen historie Aniston nå forteller, nesten tjue år etter bruddet med Pitt. Hun er nemlig ufrivillig barnløs.

- Jeg forsøkte å bli gravid. Det var en vanskelig reise for meg, denne babylagingen, forteller hun til magasinet.

- Alle år, på år på år med spekulasjoner, det var veldig vanskelig. Jeg gikk gjennom prøverørsbehandlinger og drakk kinesiske teer, for å nevne noe. Jeg prøvde alt, sier Aniston videre.

I dag skulle hun ønske at noen hadde fortalt henne at hun burde ha fryst eggene sine.

Absolutte løgner

At folk i tillegg til den personlige smerten mente hun valgte karriere over barn, det gjorde bare vondt verre, forteller den anerkjente skuespilleren.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

- Det var absolutte løgner. Et narrativ om at jeg bare var egoistisk, at jeg bare brydde meg om karrieren. Og gud forby en kvinne som er suksessfull og ikke har barn, forteller hun til magasinet.

I dag er muligheten for å få egne, biologiske barn borte. Aniston angrer imidlertid ikke på noe - og er heller lettet over at det ikke er noe mer «hva hvis».

- Jeg trenger ikke lenger tenke på det.

God tone

Til tross for at fansen lenge trodde det var isfront mellom Jennifer Aniston og Brad Pitt, har de flere ganger bevist dem feil. De ble blant annet gjenforent under SAG Awards i 2020.

Hun spøkte også lystent om bruddet med Pitt da hun gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres (64) tidligere i år.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

Det var da DeGeneres spurte Aniston hvordan det var å takle slutten på «Friends», at skuespilleren svarte følgende:

- Vel, jeg skilte meg og begynte i terapi. Og så spilte jeg i en film som het «The Break-Up». Jeg bare omfavnet slutten. Jeg tenkte bare at: «Vet dere hva folkens, la oss bare gjøre dette til et helt nytt kapittel. La oss bare avslutte alt og begynne på nytt». Det fungerte kjempebra.

LES OGSÅ: Isabel Raad svarer på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer