NETTKJENDIS: Tønsberg-jenta Ida Wulff er mer populær enn flere av Norges mest profilerte kjendiser på nettet. Foto: idawulff.com
NETTKJENDIS: Tønsberg-jenta Ida Wulff er mer populær enn flere av Norges mest profilerte kjendiser på nettet. Foto: idawulff.comVis mer

Slår knock-out på kjendisene

Ida (18) er mer populær enn Linni og Lene Alexandra.

SEHER.NO: "Skal vi danse"-vinneren Lene Alexandra Øien og glamourmodellen Linni Meister er to av mange kjendiser som hver dag har tusenvis av nordmenn innom sine personlige hjemmesider - kjent som blogger.

Men alle kjendisene blir satt i skyggen av den ukjente Tønsbergjenta Ida Wulff (18) som topper besøkslista på nettsamfunnet blogg.no.

Over 8000 mennesker leser hver dag den moteinteresserte jentas klestips og hjertesukk fra hverdagen.

Se Idas blogg HER! (ekstern lenke)

- Jeg begynte for litt over to år siden, og så har det bare tatt mer og mer av. Jeg ble inspirert av den jenta "BlondinBella"s suksess i Sverige, men ante ikke at det skulle bli så populært. Nå er det blitt sånn at folk kjenner meg igjen i Oslo også, og det er veldig moro, sier hun til Seher.no.

Starter nettmagasinI tillegg til Linni Meister og Lene Alexandra, har også bloggene til Robinson-deltakeren Tom André Tveitan, TV 2-programleder Line Victoria Huseby og den tidligere glamourmodellen Helene Rask havnet bak Ida på topplista.

Så fort hun er ferdig med videregående skole, håper Ida at hun i likhet med "BlondinBella"-jenta Isabella Löwengrip kan skape seg et levebrød av blogg-suksessen.

Blant annet planlegger hun å starte et nettmagasin om mote og uteliv med vennen Christopher Mørch Husby (19) - som også er kjent som kjæresten til "Top Model"-coachen Jan Thomas (41).

- Jeg gleder meg veldig, og det betyr nok at jeg flytter til Oslo selv også. Det er jo ikke så mye å skrive om utelivet i Tønsberg, ler hun.

- Blir hetsetMen Wulff legger ikke skjul på at tilværelsen som blogg-kjendis også har en bakside.

- Jeg har opplevd at folk legger ut personlige opplysninger om meg på nettet, eller prøver å ringe meg for å hetse meg. Mange legger også igjen negative kommentarer om utseendet mitt. Det er mye jantelov i Norge. Men jeg gir meg ikke.

Men selv om hun er en av Norges mest populære bloggere, så er ikke Wulff så ofte inne på andres oersonlige nett-dagbøker.

- Jeg sjekker av og til de som er på topplista, men synes ikke alle er så interessante, sier hun.

Her er kjendisenes plassering på topplista til blogg.no etter antall lesere (eksterne lenker):

1: Ida Wulff
2. Linni Meister
3. Helene Rask
9. Line Victoria Husby
10. Lene Alexandra Øien
15. Tom Andre Tveitan (Robinson)

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Linnis blogg avslører alt