Ryan Dorsey:

Slår hardt tilbake mot ryktene: - Absurd

Avdøde Naya Riveras eksmann avfeier at han har et forhold til Riveras lillesøster.

AVKREFTER: Etter «Glee»-stjernen Naya Riveras bortgang, florerer det rykter om at eksmannen, Ryan Dorsey, har et romantisk forhold til Riveras lillesøster, Nickayla. Dorsey slår imidlertid hardt tilbake mot ryktene i en video på Instagram. Foto: Jim Smeal/REX/NTB
AVKREFTER: Etter «Glee»-stjernen Naya Riveras bortgang, florerer det rykter om at eksmannen, Ryan Dorsey, har et romantisk forhold til Riveras lillesøster, Nickayla. Dorsey slår imidlertid hardt tilbake mot ryktene i en video på Instagram. Foto: Jim Smeal/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det har gått drøye tre måneder siden «Glee»-stjernen Naya Riveras (33) tragiske dødsfall. Rivera forsvant fra en båttur med sin fem år gamle sønn Josey Hollis Dorsey i Lake Piru i California.

Fem dager senere ble hun bekreftet død. Obduksjonsrapporten viste at det dreide seg om en drukningsulykke.

I kjølvannet av Riveras bortgang delte mange av hennes nære og kjære hyllester til den avdøde sangeren og skuespilleren.

CALIFORNIA: Kameraovervåkning står for det siste synet av savnede Naya Rivera (33). Vis mer

Deriblant 33-åringens eksmann, Ryan Dorsey (37), som hun fikk sønnen sammen med.

Til et bilde på Dorseys Instagram skrev han blant annet følgende:

«Det er så urettferdig. Det finnes ikke nok ord for å uttrykke tomrommet som nå er etterlatt i alles hjerter».

Videre skrev 37-åringen at Riveras bortgang var vanskelig å ta innover seg.

«Jeg kan ikke tro at dette er livet nå. Jeg vet ikke om jeg noensinne kan tro det. Du var her nettopp. Vi var nettopp bak huset og svømte med Josey dagen før. Livet er ikke rettferdig. Jeg vet ikke hva jeg skal si», fortsatte han.

Også den avdøde skuespillerens lillesøster, modellen Nickayla Rivera (26), kom med en hjerteskjærende hilsen. Det var tydelig at den avdøde 33-åringens pårørende tok dødsfallet tungt.

«Det finnes ikke ord som kan beskrive min kjærlighet til deg. Side om side eller langt unna hverandre, vår kobling er for evig. Båndet vårt kan ikke brytes. Vi er motsetninger, men like samtidig. Yin til min yang. Jeg ante ikke at jeg ville finne så mye av deg i meg selv ved å miste deg», skrev hun på Instagram til sine 130 000 følgere.

Nå, en stund etter Riveras dødsulykke, har ryktene imidlertid florert om en mulig romanse mellom Riveras eksmann og søster.

Ifølge den britiske tabloidavisen Daily Mail skal Rivera og Dorsey, sammen med hans sønn, ha flyttet inn sammen i et nytt hus i California. Avisen skriver videre at Dorsey og Rivera skal ha hatt kontakt etter den tragiske hendelsen. Duoen skal dessuten nylig ha blitt observert hånd i hånd.

FØLES RIKTIG: Nå, over seks år etter at Meadow Walker mistet sin berømte pappa, publiserer hun et fram til nå ukjent klipp av Paul Walker. VIDEO: @meadowwalker Instagram / Bilder: NTB Scanpix Vis mer

- Absurd

Men hovedpersonene slår imidlertid hardt tilbake mot ryktene.

I en video på sin Instagram-profil, gjengitt av E! News, snakker skuespilleren og alenefaren ut om romansespekulasjonene rundt ham og 26-åringen.

View this post on Instagram

🗣Its not always black and white.

A post shared by dorseyryan (@dorseyryan) on

Dorsey kaller det hele et «absurd» narrativ skapt av tabloidpressen.

- Jeg skulle ønske at jeg var bekymret over et forhold akkurat nå, og ikke det å tenke på dette og leve med dette hver eneste dag, uttaler han i videoen.

Videre kritiserer han folk for å spekulere på Rivera-familien som de slettes ikke kjenner.

- Det er virkelig trist denne verdenen vi lever i, hvor folk er oppdratt til å tenke at det er OK å spy ut hat, spesielt når de lager antakelser om en familie som sørger over en tragedie.

LEI: Skuespiller Ryan Dorsey avkrefter at det skal være noen flørt mellom ham og avdøde Naya Riveras lillesøster, Nickayla. Her er han og hans avdøde ekskone fotografert i 2015. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, File
LEI: Skuespiller Ryan Dorsey avkrefter at det skal være noen flørt mellom ham og avdøde Naya Riveras lillesøster, Nickayla. Her er han og hans avdøde ekskone fotografert i 2015. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, File Vis mer

Dorsey bekrefter også at han og Rivera bor under samme tak.

- Josey spør meg om Titi (journ.anm. Nickayla) kan bo med oss. Jeg vil at Titi skal bo med oss for alltid, fordi hun er det nærmeste han kommer til en mor. Du kommer til å trenge all hjelp du kan få som aleneforelder, påpeker han.

Til slutt ender 37-åringen videoen med at han håper at folk tenker seg om to ganger før de hopper til konklusjoner.

BRUTALT: Sofie Nilsen er en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpner hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

- Familie og venner er det viktigste

Også Riveras lillesøster har sett seg nødt til å kommentere romanseryktene. Det gjør hun på Instagrams historiefunksjon.

26-åringen verken bekrefter eller avkrefter spekulasjonene.

«I den mørkeste stunden av livet mitt, er det aller viktigste vennene og familien min», skriver hun, og uttrykker videre at hun er opptatt av å ta seg av nevøen sin.

Hun skriver også at hun «ikke er bekymret over hvordan ting ser ut fordi ingen kan se hvert kvalmende øyeblikk vi går igjennom».

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Glee»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer