Céline Dion:

Slår hardt tilbake mot kritikerne

- Er det noe som er galt med kroppen min?

LEI AV KRITIKKEN: Céline Dion slår tilbake mot kritikerne i nytt intervju og sier at hun velger å kun fokusere på det positive. Her er hun på en Miu Miu-visning i Paris i sommer. Foto: NTB Scanpix
LEI AV KRITIKKEN: Céline Dion slår tilbake mot kritikerne i nytt intervju og sier at hun velger å kun fokusere på det positive. Her er hun på en Miu Miu-visning i Paris i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente sangeren Céline Dion (51) har det siste halvåret blitt kritisert for kroppen og stilen sin.

Etter at 51-åringen viste seg frem i Paris under den franske hovedstadens Couture Week i januar, var det nemlig flere som bet seg merke i sangstjernens nye stil og at hun tilsynelatende hadde gått drastisk ned i vekt.

I januar gikk hun selv ut og avkreftet at noe var galt, og sa at hun «gjorde det for seg selv» - til tross for at bildene av en sylslank Dion gikk verden rundt. 51-åringen uttalte også den gang at hun ikke bryr seg om kritikerne.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

- Du kan ikke glede alle

Det ser imidlertid ut til at kritikken ikke har latt seg stoppe, og nå har Dion åpenbart sett seg lei av all kroppskritikken. I et intervju gjort med ET Online under åpningen av stjernens nye turné i Quebec, slår hun hardt tilbake mot all kroppskritikken.

- Er det noe som er galt med kroppen min? Hvis du ikke vil bli kritisert er du på feil sted. Jeg tar det positive. Jeg tar det som er bra for meg. Jeg legger bak meg det som ikke er bra for meg. Det lar jeg managementet mitt ta hånd om, og hvis det sårer noen, tar de hånd om det, forteller stjernen og legger til:

- Jeg trenger å fokusere på det som er bra for meg, hvordan jeg føler meg og sist, men ikke minst, du kan ikke glede alle.

NY STIL: Céline Dion har eksperimentert med nye stiler det siste halvåret. Her er hun avbildet i februar under Couture Week i Paris. Foto: NTB Scanpix
NY STIL: Céline Dion har eksperimentert med nye stiler det siste halvåret. Her er hun avbildet i februar under Couture Week i Paris. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forklarer 51-åringen at hun trener ballett og tøyer mye for å holde seg i form, og at det hjelper for både «sinn, kropp og sjel».

- Da jeg var 12 år var ansiktet mitt mye rundere, fordi jeg hadde mer fett da jeg var yngre. Men jeg har alltid vært veldig tynn, fortsetter Dion.

Nesten ikke til å kjenne igjen

Det kan se ut til at 51-åringen ikke kommer til å slutte med å overraske med det første. I slutten av juni dukket hun nemlig opp med en helt ny og ugjenkjennelig look etter blant annet å ha farget håret sitt blondt.

I et innlegg på Instagram poserte «My Heart Will Go On»-stjernen med nyklippet lugg i en mønstret JW Anderson-kjole og digre Dior-solbriller. Fargesterke pumps fra Saint Laurent og veske fra Hermès med et Gucci-skjerf rundt hanken fullførte antrekket.

- Céline Dions makeover fra sangfugl til moteikon fortsetter. Hun ser ut som en av Olsen-tvillingene, skrøt News.com.au.

Fansen lot heller ikke 51-åringens forvandling forbigå i stillhet. Men det var derimot delte meninger om hva de syntes om hennes nye look.

- Jeg vil ha Celine tilbake! krevde en av følgerne.

- Dette er absolutt helt nydelig. Jeg elsker utviklingen din innen mote, Céline, skrøt en annen.

- Dette er ikke Céline. Hun ser helt ulik ut, skrev en tredje.

LES OGSÅ: Nye bilder får fansen til å sperre opp øynene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer