Kelly Clarkson:

Slår hardt tilbake etter skilsmissen

To måneder etter at skilsmissen ble kjent forsvarer Kelly Clarkson samlivsbruddet.

SVARER FANSEN: Kelly Clarkson fikk hard medfart av fansen i sosiale medier. Det har ikke gått ubemerket hen. Foto: NTB Scanpix
SVARER FANSEN: Kelly Clarkson fikk hard medfart av fansen i sosiale medier. Det har ikke gått ubemerket hen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av juni kom nyheten om at den amerikanske stjernen Kelly Clarkson (38) og ektemannen Brandon Blackstock (43) hadde gått hver til sitt etter nesten syv år som mann og kone.

Clarkson oppga «uforenelige ulikheter» som årsak til at hun ønsket å skilles fra ektemannen, men nå påstår en helt annen å vite hvorfor det ble slutt mellom dem.

Tidligere denne uken ble det nemlig kjent at Clarkson skulle steppe inn for «America's Got Talent»-dommer Simon Cowell etter at han nylig brakk ryggen i en sykkelulykke.

- Alt handler om henne

Nå mener fans at samlivsbruddet var «Because Of You»-sangeren sin skyld.

«Så nå tar Kelly Simons plass. Ikke rart ekteskapet hennes ikke fungerte. Det overrasker meg at hun har tid til ungene sine. Ikke akkurat den samme uskyldige jenta vi forelsket oss i. Alt handler om å få Kelly på TV, og ikke noe annet. Ingen tårer for henne, men for barna», skriver en på Twitter, ifølge People.

SKILLES: Kelly Clarkson og eksmannen Brandon Blackstock avslørte tidligere i år at de har gått hver til sitt. Her med deres felles to barn i fjor. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Kelly Clarkson og eksmannen Brandon Blackstock avslørte tidligere i år at de har gått hver til sitt. Her med deres felles to barn i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette har ikke gått ubemerket hen hos stjernen selv, som har sett seg lei og derfor slår tilbake med egne ord.

«Wow. Å gjøre skam på en kvinne som har god arbeidsmoral, er en god mamma, som stiller opp når en venn ber om en tjeneste fordi det er det snille jenter fra bygda gjør … Dette kan ikke være hvem du er innerst inne. Jeg har mer tro på hjertet ditt. Sikt høyere, vær så snill», svarer hun.

Hylles

Selv om enkelte fans har gått hardt ut mot 38-åringen, hylles hun også for å ha svart på slengbemerkningene offentlig.

«Kelly, du håndterte dette som en dronning. Dessverre trenger denne personen hjelp», skriver en som svar til stjernen.

«Dronningen av å forsørge familien sin og spre godhet mens hun gjør det. Du har aldri endret deg, og det er derfor folk elsker deg. Trist at noen ser negativt på det», skriver en annen.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

- Forferdelig å være gravid

Clarkson og eksmannen møtte hverandre under en øvelse for Academy for Country Music Awards i 2006, og forlovet seg seks år seinere. Blackstock er sønnen til Clarksons manager, Blake Blackstock. I 2013 ga de hverandre sitt ja, og året etter kom dattera River Rose til verden.

To år senere ble duoen foreldre igjen, den gang til en liten gutt. Sønnen fikk navnet Remington Alexander.

Blackstock har også to barn fra et tidligere forhold.

Clarkson har tidligere vært åpen om at hun slettes ikke trivdes med å være gravid, og har avslørt at hun ba Blackstock om å sterilisere seg.

- Å være gravid er forferdelig. Det er ingenting magisk eller vakkert ved det. Jeg kommer til å minne barna mine om hva jeg gikk gjennom så lenge de lever, fortalte hun for fire år siden.

Slått av nordmann

Clarkson er uten tvil en verdenskjent artist. Det er heller ikke tvil om at mange nordmenn husker da hun i 2004 tapte «World Idol» mot ingen ringere enn vår egen Kurt Nilsen.

Nordmannen gikk til topps til tross for at Clarkson hadde fått drahjelp av plateselskapet sitt, som viste drøssevis av reklamespots av hennes millionselgende plate i reklamepausene.

LES OGSÅ: Avslører skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer