Blac Chyna og Rob Kardashian:

Slår hardt tilbake etter Robs klage

- Slutt med de jævla løgnene.

REAGERER: Tidligere denne uken ble det kjent at Rob Kardashian ønsker å få beløpet han betaler i barnebidrag nedjustert. Nå har eksen hans, Blac Chyna, tilsynelatende svart at hun ikke bryr seg om pengene hans. Foto: NTB scanpix
REAGERER: Tidligere denne uken ble det kjent at Rob Kardashian ønsker å få beløpet han betaler i barnebidrag nedjustert. Nå har eksen hans, Blac Chyna, tilsynelatende svart at hun ikke bryr seg om pengene hans. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få forhold kan sies å ha vært like ambivalente og turbulente som det Rob Kardashian (31) og Blac Chyna (30) hadde. Bare tre måneder etter at de ble kjærester i januar 2016, avslørte duoen at de skulle gifte seg. Måneden etter kom de med nok en sjokknyhet, nemlig at de ventet sitt første barn sammen.

Deretter gikk paret gjennom en rekke offentlige opp- og nedturer før bryllupet ble avlyst i februar i fjor. Etter måneder med påfølgende hemningsløse krangler, som resulterte i besøksforbud mot Rob, hevnporno-søksmål og barnevernsinnblanding, ble det plutselig helt stille rundt dem.

Nylig valgte den tidligere duoens kanskje mest kjente part, Rob, å bryte tausheten. Han har stort sett holdt seg unna rampelyset det siste året, men på grunn av en juridisk strid, har han i dokumenter fortalt sin side av saken. Nå gjør Chyna det samme.

- Ikke noe barnebidrag

De befinner seg nemlig midt i en juridisk strid hvor de kjemper over utbetaling av barnebidrag for datteren Dream (2), melder The Blast, ifølge People. Han ønsker å nedjustere beløpet han betaler til eksen månedlig, noe medier verden over skrev denne uken.

Akkurat det gir hun blanke faen i, om vi skal tro hennes siste stikk til eksen.

Det er igjen People som omtaler saken først. På Instagram har nemlig Chyna, som tidligere jobbet som stripper, lagt ut en video mange tolker som et svar på Robs uttalelser. Videoen viser tre biler parkert utenfor et hus, tilsynelatende hennes egne kjøretøy og bopel. De tre bilene, en Rolls-Royce, en Ferrari og en Bently, er svært dyre.

Mange mener derfor at dette er et spark mot Kardashian, og et bevis på at hun ikke trenger pengene hans. Videoens tilhørende tekst er også et tydelig tegn på dette.

«Jobb hardt, lek hardere. Mine ting! Ingen hjelp! Ikke noe barnebidrag. Slutt med de jævla løgnene», skrev hun under videoen, som ble lagt ut rundt midnatt norsk tid.

I ettertid er imidlertid innlegget med videoen blitt slettet fra kontoen hennes, av uvisse grunner.

SUBTILT SPARK: Blac Chynas nyeste innlegg på Instagram er et subtilt, men tydelig, spark mot eksen. Foto: NTB scanpix
SUBTILT SPARK: Blac Chynas nyeste innlegg på Instagram er et subtilt, men tydelig, spark mot eksen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Verdt millioner

Ifølge CelebrityNetWorth er den tidligere stripperen, som i dag tjener store penger på sponsede innlegg, opptredener og sosiale medier, verdt rundt fire millioner dollar.

I dagens kurs tilsvarer det i overkant av 34 millioner kroner. Samme nettsted hevder at Rob Kardashian er verdt rundt ti millioner dollar, som tilsvarer rundt 85 millioner kroner.

Mange har derfor reagert på at han nå mener at han betaler for mye i bidrag til datteren. I lang tid skal Rob ha betalt 170 000 kroner i måneden til Blac, en sum han nå ønsker å få nedjustert, ettersom han angivelig ikke lenger har råd til å gå ut med et så stort beløp.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

Tøff tid

Videre hevder 31-åringen, i dokumenter The Blast sitter på, at det vanskelige forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans - og hindrer ham i å tjene penger.

- Det har vært en utrolig vanskelig tid for meg følelsesmessig, og jeg har ingen ønske om å fortsette å være en del av realityshowet. Jeg vil fortsette å opprettholde privatlivet mitt, utforske andre forretningsmuligheter og prøve å komme på beina igjen etter de følelsesmessige skadene jeg har blitt påført i løpet av de siste månedene, mener han.

The Blast melder at Rob tidligere tjente minimum 8,5 millioner kroner i lønn på realityshowet, men at han i 2018 «bare» fikk 426 000 kroner per episode han var med i.

Vis mer Vis mer

Rob skal videre hevde at hans månedlige inntekt har gått fra nesten 850 000 kroner til 85 000 kroner etter bruddet fra Chyna. Hun skal derimot ha tjent fett på forholdet deres og all medieoppmerksomheten. Blac skal nemlig tjene rundt 511 000 kroner i måneden.

Kardashian ber derfor nå Chyna betale ham støtte. Tobarnsmoren har satt seg imot Kardashians krav om å nedjustere barnebidraget, og anklager ham for å «manipulere» sin egen økonomiske situasjon.

Alle økonomiske utbetalinger i forhold til barnebidrag er blitt stoppet mens eksene jobber mot å komme til enighet. Begge parter skal ha blitt bedt om å levere inn en rekke økonomiske dokumenter, og skal ifølge The Blast møte med en dommer i desember, skriver People.

Saksøkte eksen

Det var i fjor sommer det stormet som verst rundt Rob og Blac. Den gang delte han nakenbilder av henne i sosiale medier, og rettet også grove anklager mot henne, om blant annet misbruk av rusmidler - og utroskap.

Rob gikk senere til sak mot sin tidligere forlovede, og anklaget henne for mishandling.

Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Ifølge People kom det i september i fjor frem i rettsdokumenter at tobarnsmoren angivelig skal ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele ham med en iphone-lader i desember året før.

Han påsto også at hun i forkant av hendelsen lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld endte med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

I saksdokumentene skal «Keeping up with the Kardashian»-stjernen også ha påstått at han pådro seg skader i nakken som et resultat av Chynas angrep.

LES OGSÅ: Var Hollywoods hotteste par - så gikk det galt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer