Deborra-Lee Furness:

Slår hardt ned på rykte om mannen

Hollywood-stjernen Hugh Jackmans kone har sett seg mektig lei på spesielt ett rykte om ektemannen.

IKKE FORNØYD: Hollywood-stjernen Hugh Jackmans kone Deborra-Lee Furness går hardt ut mot rykte om ektemannen. Foto: Rob Latour/REX/NTB
IKKE FORNØYD: Hollywood-stjernen Hugh Jackmans kone Deborra-Lee Furness går hardt ut mot rykte om ektemannen. Foto: Rob Latour/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 1996 giftet Hollywood-stjernen Hugh Jackman (51) seg med sin 13 år eldre utkårede, skuespiller Deborra-Lee Furness (64).

Bryllupet fant sted utenfor Melbourne i hjemlandet Australia, og siden den gang har paret holdt sammen.

Tidligere i år forklarte Furness hva hun likte best med ekteskapet til Jackman. En av tingene hun pekte på var at ektemannen fikk henne til å le.

- Han er morsom, men ikke så morsom som meg, men han er god. Jeg gir ham alt mitt beste materiale, fortalte hun til Us Weekly i januar.

Furness mente at det er kjærlighet som får ekteskapet deres til å fungere.

- Når du elsker noen, vil du bare det beste for dem, avsluttet hun.

Men som de fleste andre stjernepar opplever de fra tid til annen spekulasjoner og rykter om ekteskapet sitt. Og nå har Jackmans kone sett seg lei på spesielt ett rykte som har florert om ektemannen.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret i fjor 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Tar et oppgjør med rykteflommen

Ryktet omhandler at Jackman er homofil.

- Jeg har sett noen av disse magasinene og de er så slemme. Jeg håper at folk forstår at alt bare er oppspinn, uttaler hun i det australske tv-programmet «Anh's Brush With Fame», ifølge Us Weekly.

Videre spøker Furness med at ektemannen har vært homofil i mange år.

- Jeg var homofil, jeg også, da jeg filmet «Shame». De var sjokkerte da jeg giftet meg, fortsetter hun spøkefullt.

GODT GIFT: Hugh Jackman og kona Deborra-Lee Furness har vært gift siden 1996. Her er de to avbildet i 2007. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
GODT GIFT: Hugh Jackman og kona Deborra-Lee Furness har vært gift siden 1996. Her er de to avbildet i 2007. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer

Skuespillerens kone påpeker videre hvor feil det er å fremme falske nyheter.

- Det er som om noen sier til Elton John: «Han er heterofil». Jeg er sikker på at han ville blitt forbannet, legger hun til.

«The Greatest Showman»-stjernen har tidligere adressert spekulasjonene om legningen hans. Og i 2013 innrømmet han at ryktene hadde gått innpå kona.

- Nå nylig begynte det å plage henne. Hun sa: «Det er stort og det er overalt», fortalte han den gang til The Hollywood Reporter.

SVARER: Det har gått mange rykter om at Karl Førli er homofil etter hans deltakelse i «Paradise hotel». Nå svarer han. Vis mer

13 års aldersforskjell

Furness og Jackman møttes for første gang i 1995 mens de jobbet med den australske tv-serien «Corelli». Året etter ga de hverandre sitt ja i Australia. I årene som fulgte adopterte paret sønnen Oscar Maximilian (20) og datteren Ava Eliot (15).

Jackman har tidligere åpnet seg om bakgrunnen for adopsjonen.

- Fra det øyeblikket vi startet prosessen med adopsjon, forsvant alle bekymringer. Jeg ser ikke på dem som adopterte, de er våre barn. Jeg og Deb tror på skjebnen. Vi føler at ting skjer slik det er ment at det skal skje, fortalte skuespilleren til Herald Sun i 2011.

Se dette innlegget på Instagram

When somebody loves you ... #mydebs

Et innlegg delt av Hugh Jackman (@thehughjackman)

Videre påpekte skuespilleren at paret ikke kunne få biologiske barn.

- Nå som vi går gjennom livet sammen, er det utfordringer, men vi alle er på rett sted med de rette menneskene. Det høres rart ut, men det er noe vi føler veldig dypt, la han til.

Det stødige stjerneparet har fått mye oppmerksomhet for aldersforskjellen på 13 år, som i manges øyne er av den mer utradisjonelle typen. Og da de to først ble kjent, var konas erfaring en del av det som appellerte til Hugh.

Det fortalte han i et tidligere intervju med People, der han avslørte hvordan han og kona møttes første gang.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

«Starstruck» av kona

På starten av 1990-tallet var Jackman en fersking i skuespilleryrket, men han hadde sikret seg en stor rolle i tv-serien «Correlli» (1995).

Den 13 år eldre Deborra-Lee Furness hadde derimot en rekke serier og filmer bak seg allerede, og hun hadde en av tittelrollene i Jackmans første ordentlige tv-jobb, som Louisa Corelli.

Til People sa Jackman at «Corelli»-rollen var hans store gjennombrudd, og at han møtte sin nåværende kone i forbindelse med innspillingen av serien:

- Jeg var virkelig redd. Deb, hun var en stor stjerne. Jeg blir plukket opp, og Deb sitter i forsetet i bilen. Jeg kommer aldri til å glemme det. Hun tok av seg setebeltet, snudde seg, rakte fram hånden, tok av seg solbrillene og sa: «Hei, jeg er Deborra-Lee Furness, hyggelig å møte deg». Jeg husker at jeg tenkte: «Jeg liker denne jenta», mintes han.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En video med de to turtelduene viste hvordan forholdet mellom han og Hailey virket å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Det gikk noen uker, og de to skuespillerne fant virkelig tonen på innspillingssettet. Så innså Jackman at han faktisk hadde falt for sin eldre, kvinnelige motspiller.

- Dette er den tingen man bare ikke skal gjøre. Det er uprofesjonelt og flaut, har «X-Men»-stjernen tidligere uttalt om forelskelsen.

LES OGSÅ: - Mine første ekteskap teller ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer