Deborra-Lee Furness:

Slår hardt ned på rykte om mannen

Hollywood-stjernen Hugh Jackmans kone har sett seg mektig lei på spesielt ett rykte om ektemannen.

IKKE FORNØYD: Hollywood-stjernen Hugh Jackmans kone Deborra-Lee Furness går hardt ut mot rykte om ektemannen. Foto: Rob Latour/REX/NTB
IKKE FORNØYD: Hollywood-stjernen Hugh Jackmans kone Deborra-Lee Furness går hardt ut mot rykte om ektemannen. Foto: Rob Latour/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 1996 giftet Hollywood-stjernen Hugh Jackman (51) seg med sin 13 år eldre utkårede, skuespiller Deborra-Lee Furness (64).

Bryllupet fant sted utenfor Melbourne i hjemlandet Australia, og siden den gang har paret holdt sammen.

Tidligere i år forklarte Furness hva hun likte best med ekteskapet til Jackman. En av tingene hun pekte på var at ektemannen fikk henne til å le.

- Han er morsom, men ikke så morsom som meg, men han er god. Jeg gir ham alt mitt beste materiale, fortalte hun til Us Weekly i januar.

Furness mente at det er kjærlighet som får ekteskapet deres til å fungere.

- Når du elsker noen, vil du bare det beste for dem, avsluttet hun.

Men som de fleste andre stjernepar opplever de fra tid til annen spekulasjoner og rykter om ekteskapet sitt. Og nå har Jackmans kone sett seg lei på spesielt ett rykte som har florert om ektemannen.

Tar et oppgjør med rykteflommen

Ryktet omhandler at Jackman er homofil.

- Jeg har sett noen av disse magasinene og de er så slemme. Jeg håper at folk forstår at alt bare er oppspinn, uttaler hun i det australske tv-programmet «Anh's Brush With Fame», ifølge Us Weekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer