Bebe Rexha:

Slår hardt ned på implantat-ryktene

Er redd for å legge seg under kniven.

UTTALER SEG OM RYKTEFLOMMEN: Artist Bebe Rexha har over lengre tid blitt utsatt for spekulasjoner om plastisk kirurgi. Her avbildet i 2017 (t.v.) og 2016. Foto: NTB scanpix
UTTALER SEG OM RYKTEFLOMMEN: Artist Bebe Rexha har over lengre tid blitt utsatt for spekulasjoner om plastisk kirurgi. Her avbildet i 2017 (t.v.) og 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske sangeren Bebe Rexha (29) har tidligere vært mest kjent for å være medsangeren i sangen «Take me home» av Cash Cash, og for å ha vært vokalist i det amerikanske bandet Black Cards.

29-åringen skrev også sangen «The Monster» for Eminem og Rihanna, men fikk for alvor sitt gjennombrudd i 2017 med låten «Meant to Be».

Når du er en lovende sangstjerne i rampelyset følger det som regel med spekulasjoner og rykter, og det har Bebe fått erfare i stor grad.

Flere har nemlig spekulert vilt på hvorvidt 29-åringen har lagt seg under kniven, og lagt inn både rumpeimplantater samt fikset på nesen sin.

RUMPE-SPEKULASJONER: Sangeren Bebe Rexha har i lengre tid blitt utsatt for spekulasjoner om at hun har operert bakenden sin. Nå forteller hun sannheten. Foto: NTB scanpix
RUMPE-SPEKULASJONER: Sangeren Bebe Rexha har i lengre tid blitt utsatt for spekulasjoner om at hun har operert bakenden sin. Nå forteller hun sannheten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Redd for å fikse på utseendet

I et nylig intervju med Health slår sangeren hardt ned på ryktene som har oppstått, og forteller blant annet at hun er altfor redd til å skulle legge seg under kniven.

På spørsmål om hva hun synes om rykteflommen, forteller 29-åringen at hun synes det er morsomt.

- Min venn er stylist og han jobber med andre i bransjen, og de har snakket om rumpa mi uten å vite at han er min beste venn. De har sagt at den er falsk, men han har svart at «jeg har kjent denne jenta i alle år, den rumpa er ikke falsk», forteller hun til magasinet, og legger til:

- Jeg har aldri operert bakenden min. Jeg har aldri fikset på nesen min.

Vis mer

Vil være ærlig

I intervjuet avslører imidlertid sangstjernen at hun har en skjev neseskillevegg som gjør at hun får infeksjoner, men at hun er redd for å fikse det.

- Jeg er redd for å legge meg under kniven. Jeg vil ikke at nesten min skal bli ødelagt av det.

View this post on Instagram

If Marilyn Monroe was a little more gangster.

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Men hvis 29-åringen først bestemmer seg for å gjennomføre plastisk kirurgi i fremtiden, er hun klar i sin sak på at hun kommer til å være åpen med fansen om det.

- Hvis jeg opererer noe vil jeg fortelle om det. Jeg vil definitivt gjennomføre et brystløft en dag. Hvis det får meg til å føle meg bedre og sexy? Da kan man gjøre akkurat det en vil, tenker jeg.

Åpen om diagnosen

I intervjuet forteller Bebe at det hele veien har vært viktig for henne å være seg selv, og at sangene hennes handler om alt fra kjærlighetssorg til mentale lidelser.

Stjernen er ærlig med fansen sin, og er ikke redd for å fremme meningen sin i sosiale medier. Det fikk følgerne blant annet erfare da 29-åringen tidligere i år avslørte at hun er bipolar.

Diagnosen delte Bebe i flere åpenhjertige innlegg på Twitter.

- I lang tid har jeg ikke forstått hvorfor jeg følte meg så syk. Hvorfor jeg følte meg så nedstemt at jeg ikke ville forlate huset mitt eller være rundt andre mennesker, og hvorfor jeg følte meg så oppstemt at jeg ikke fikk sove, eller ikke greide å slutte å jobbe eller lage musikk. Nå vet jeg hvorfor.

- Jeg er bipolar og jeg skammer meg ikke. Det er alt.

Ifølge Helse-Norge er Bipolar lidelse en psykisk lidelse som gjør at humøret ditt og aktivitetsnivået ditt svinger mer enn hva andre mennesker opplever. Bipolar betyr «to poler», og disse to polene står for mani/hypomani (oppstemthet) og depresjon (nedstemthet).

I det neste Twitter-innlegget takket Bebe fansen for all støtten.

- Jeg vil ikke at dere skal synes synd på meg. Jeg vil bare at dere skal akseptere meg. Det er alt. Elsker dere.

LES OGSÅ: Trygler henne om å stoppe med inngrepene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer