Bebe Rexha:

Slår hardt ned på implantat-ryktene

Er redd for å legge seg under kniven.

UTTALER SEG OM RYKTEFLOMMEN: Artist Bebe Rexha har over lengre tid blitt utsatt for spekulasjoner om plastisk kirurgi. Her avbildet i 2017 (t.v.) og 2016. Foto: NTB scanpix
UTTALER SEG OM RYKTEFLOMMEN: Artist Bebe Rexha har over lengre tid blitt utsatt for spekulasjoner om plastisk kirurgi. Her avbildet i 2017 (t.v.) og 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske sangeren Bebe Rexha (29) har tidligere vært mest kjent for å være medsangeren i sangen «Take me home» av Cash Cash, og for å ha vært vokalist i det amerikanske bandet Black Cards.

29-åringen skrev også sangen «The Monster» for Eminem og Rihanna, men fikk for alvor sitt gjennombrudd i 2017 med låten «Meant to Be».

Når du er en lovende sangstjerne i rampelyset følger det som regel med spekulasjoner og rykter, og det har Bebe fått erfare i stor grad.

Flere har nemlig spekulert vilt på hvorvidt 29-åringen har lagt seg under kniven, og lagt inn både rumpeimplantater samt fikset på nesen sin.

Redd for å fikse på utseendet

I et nylig intervju med Health slår sangeren hardt ned på ryktene som har oppstått, og forteller blant annet at hun er altfor redd til å skulle legge seg under kniven.

På spørsmål om hva hun synes om rykteflommen, forteller 29-åringen at hun synes det er morsomt.

- Min venn er stylist og han jobber med andre i bransjen, og de har snakket om rumpa mi uten å vite at han er min beste venn. De har sagt at den er falsk, men han har svart at «jeg har kjent denne jenta i alle år, den rumpa er ikke falsk», forteller hun til magasinet, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer