Denise Richards:

Slår hardt ned på affære-påstander

Stjernen avfeier at hun og «The Real Housewives of Beverly Hills»-kollega Brandi Glanville skal ha hatt en affære.

VET SANNHETEN: Skuespiller og «The Real Housewives of Beverly Hills»-profil Denise Richards nekter for å ha hatt en affære med Brandi Glanville. Her sammen med ektemannen Aaron Phypers i august 2019. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB Scanpix
VET SANNHETEN: Skuespiller og «The Real Housewives of Beverly Hills»-profil Denise Richards nekter for å ha hatt en affære med Brandi Glanville. Her sammen med ektemannen Aaron Phypers i august 2019. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen og skuespilleren Denise Richards (49) er for mange kjent fra kultfilmen «Wild Things» og som Bond-babe i James Bond-filmen «The World Is Not Enough».

I de senere år har Richards figurert i den populære realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills», der seerne får innblikk i Hollywood-fruenes privatliv. Drama og intriger er vanlig kost for kvinnene i serien.

For tiden er det en ny intrige gående. Richards' «The Real Housewives of Beverly Hills»-kollega Brandi Glanville (47) hevder nemlig at hun og Richards har hatt en affære.

Avfeier affæren

Men Richards, som har vært gift med Aaron Phypers (47) siden 2018, avfeier ryktene kontant. Til The Talk, gjengitt av People, sier hun at hun vet sannheten.

- Folk kommer alltid til å si ting, og jeg vet hva som er sant, og det gjør mannen min også, sier hun, og fortsetter:

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

- Jeg har hatt så mange ting sagt om meg og familien min de siste årene, og dette er ingenting sammenlignet med andre ting som har blit sagt, sier hun.

Nylig publiserte Glanville et bilde av henne og Richards på sin Twitter-profil. Bildet viser tilsynelatende Glanville som kysser Richards på kinnet, rett ved siden av munnen.

- Skjedde mer enn én gang

Affæreryktene er imidlertid ikke helt nye.

I april skal Glanville ha gått ut og sagt at den påståtte affæren skal ha «skjedd mer enn én gang». De var «aldri seriøse, men hadde det gøy», hevdet en kilde til magasinet People den gang.

AFFÆRE? «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjerne Brandi Glanville hevder at hun og Richards har hatt en affære. Her er hun avbildet i 2019. Foto: NTB Scanpix
AFFÆRE? «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjerne Brandi Glanville hevder at hun og Richards har hatt en affære. Her er hun avbildet i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I januar skrev Daily Mail at Richards hadde droppet ut av innspillingen som følge av at Glanville hadde spredt rykter om at de to hadde et seksuelt forhold. Glanville skal ha vært lei seg for at Denise løy til henne, da Richards hadde sagt til henne at hun var i et åpent forhold.

Flere kilder nær Richards skal imidlertid ha avkreftet affæreryktene, og uttalt at Richards «absolutt ikke sluttet» i realityserien.

DENISE RICHARDS: Stjernen avbildet i 2019. Foto: Splash News/ NTB scanpix
DENISE RICHARDS: Stjernen avbildet i 2019. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

I en teaser av en kommende episode av«The Real Housewives of Beverly Hills», omtalt av People, røper Glanville den påståtte affæren med Richards til de andre Hollywood-fruene.

KJÆRLIGHETSDRAMA: Favoritten Øystein gjør comeback i «Ex on the beach», for så å finne ut at hans store forelskelse, Linn, har takket ja til overnattingsdate med en annen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Klippet viser at fruene er i sjokk over avsløringen. De konfronterer Richards om affæren ved en senere anledning, hvor hun tårevått svarer:

- Hva faen? Det er ikke sant!

Ifølge en kilde til People vil hva som virkelig skjedde mellom Glanville og Richards komme frem utover i sesongen.

Ærlig om utfordringer

Som nevnt er Richards gift med Aaron Phypers (47), men før det var hun i et ekteskap med Charlie Sheen (54) i fire år.

Stjernen er mor til de tre døtrene Sam (16), Lola (15) og Eloise (9). Sistnevnte datter har slitt med utfordringer i hverdagen.

Til People i fjor fortalte Richards at niåringen har en rekke spesielle behov og en kromosomfeil som gjør at hun har utviklet seg senere enn andre barn. Hun har «Chromosomal Deletion Syndromes», som betyr at hun mangler deler av kromosomer.

- Det tok veldig lang tid før hun kunne sitte på egenhånd, og hun begynte ikke å gå før hun var to år - og da ved hjelp av fysioterapi.

TREKANTDRAMA: Sandra har vært mye fram og tilbake mellom Pierre og Cristian inne på «Ex on the beach», men reagerer når det deles ut en saftig lap dance under torsdagens episode. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Richards innrømmet videre at det hadde vært utfordrende.

- Hun kan bare si en håndfull ord. Det er stunder det føles som hun er alderen sin når det gjelder hva hun forstår, mens andre ganger føles det som om hun er en treåring følelsesmessig. Det har vært utfordrende. Jeg lærer hver dag fordi det finnes egentlig ikke en riktig retning å ta i akkurat hennes tilfelle, delte hun med People.

View this post on Instagram

Lil Eloise happy as can be...

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

Etter at Richards delte åpenhjertig om Eloises sykdom mottok hun mye kjærlighet fra familier som hadde opplevd lignende utfordringer.

- Jeg er så rørt over hvor støttende og fantastiske alle har vært. Folk har delt sine egne historier og fått dette frem i lyset. Det har virkelig vært utrolig, uttalte hun.

LES OGSÅ: Ser du hvem dette er datteren til?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer