ANORKTISK: - Hennes tynne armer er enten et resultat av anoreksia, kreft eller en infeksjonssykdom. Mest sannsynlig handler det dog om anoreksia, sier Karl-Otto Aly, tidligere sjefsoverlege ved det svenske helsehjemmet Tallmogården. Foto: All Over Press
ANORKTISK: - Hennes tynne armer er enten et resultat av anoreksia, kreft eller en infeksjonssykdom. Mest sannsynlig handler det dog om anoreksia, sier Karl-Otto Aly, tidligere sjefsoverlege ved det svenske helsehjemmet Tallmogården. Foto: All Over PressVis mer

Slår full alarm rundt Madonnas helse

- Hun kan lide av anoreksia, sier helseekspert.

SEHER.NO: Tirsdag og torsdag spiller pop-dronningen Madonna (50) på Valle Hovin i Oslo. Men akkurat nå er det andre ting ekspertene er opptatt av...

De siste bildene av den snart 51 år gamle sangerinnens armer får nemlig helseeksperter til å slå full alarm, skriver Aftonbladet.

- Hun kan lide av anoreksia, sier Karl-Otto Aly, tidligere sjefsoverlege ved det svenske helsehjemmet Tallmogården.

Selv har han ikke behandlet Madonna. Men etter å ha sett et bilde av firebarnsmammaen idet hun forlater en restaurant i London sammen med kjæresten, Jesus Luz (21), reagerer han - kraftig.

- Hennes tynne armer er enten et resultat av anoreksia, kreft eller en infeksjonssykdom. Mest sannsynlig handler det dog om anoreksia.

At 50-åringen trener hardt er langt fra noen hemmelighet. År etter år har hun gjort store pooeng ut av å holde seg i ekstremt god form. Etter skilsmissen fra Guy Ritchie i fjor, skal Madonnas kroppsfiksering etter rapportene å dømme bare ha økt.

- Ekteskapet hennes er tapt, og hun treffer ikke sine barn så mye som hun ønsker. I tillegg har hun ingen nære relasjoner sett bort fra kabbalah-religionen, sier en kilde i Madonnas omgangskrets til Daily Mail.

I tiden før Sticky & Sweet-turnéen skal popstjernen ha trent opp mot ti timer hver eneste dag, skriver Aftonbladet. Også flere helseeksperter advarer henne om at kravene hun har til fin kropp er rett og slett umulig å tilfredstille i det lange løp.

- I og med at hun blir eldre, mister hun muskelmasse. Likevel ønsker hun å bli i enda bedre form, noe som krever enda mer trening. Det er to ting som ikke går an å kombinere, forteller treneren Janey Holliday til Daily Mail.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Død etter rigge-ulykke