Kylie Jenner og Jordyn Woods:

Slår en siste spiker ned i kista

Kylie Jenner er offisielt ferdig med Jordyn Woods.

KARDASHIANS: De nye bildene fra sesong 17 av «Keeping Up With The Kardashians» hvor Kylie Jenner får spørsmål om hva hun føler om Jordyn Woods nå. Vis mer
Publisert

Tidligere i år rystet den mye omtalte utroskapsskandalen i Kardashian/Jenner-klanen en hel verden. I spissen sto Kylie Jenners (21) bestevenninne, Jordyn Woods (21), som ble tatt på fersken med kjæresten til Kylies storesøster, Khloé Kardashian (35)- nemlig basketballspilleren Tristian Thompson (28).

Ganske nylig gikk Khloé ut og kritiserte Jordyns respons på den mye omtalte utroskapsskandalen, i en episode av den kjente realityserien, og anklaget henne for å ikke ha bedt om unnskyldning for utroskapen.

Det er bare ett av mange etterspill skandalen har hatt. Det har umulig vært enkelt å være Woods det siste året, og da hun først sto frem og fortalte sin side av historien, kunne hun samtidig melde om drapstrusler fra fansen.

Hun er i tillegg helt utstøtt fra Kardashian/Jenner-klanen, og får trolig ikke innpass der igjen noen gang. Det har Kylie Jenner gjort klinkende klart nå. Et halvt år etter den famøse skandalen, har hun gjort det noe av det mest innlysende man kan gjøre mot mennesker man ikke liker lenger.

ØDELAGT: Jordyn Woods og Kylie Jenner var perlevenner før utroskapsskandalen. Nå har Kylie spikret siste spiker ned i kista. Foto: NTB scanpix
ØDELAGT: Jordyn Woods og Kylie Jenner var perlevenner før utroskapsskandalen. Nå har Kylie spikret siste spiker ned i kista. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fjernet

Kylie har nemlig avfulgt Jordyn på Instagram, skriver TMZ. Det høres kanskje ikke spesielt dramatisk ut, men i akkurat dette tilfellet er det definitivt den siste spikeren i kista.

De to jentene ble kjent på 2000-tallet, etter at Woods og hennes familie flyttet til California. Siden den gang har Kylie og Jordyn vært som erteris, og var i sine første år som kjendiser med på å bygge hverandre opp. Mens Kylie hadde en berømt familie å lene seg på og sakte, men sikkert, ble et moteikon for unge, var Jordyn allerede stjerne på videoappen Vine.

Der kunne hun skilte med over åtte millioner følgere. At hun og Kylie hang såpass mye sammen, betydde at følgerantallet deres på diverse sosiale medier begynte å stige i takt. Kylie har for lengst tatt igjen eksvenninnen hva gjelder antall følgere, og driver i dag en av de mest fulgte Instagram-kontoene i verden.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Det betyr også at fans og medier følger med på absolutt alt hun driver med der. At hun nå har fjernet Jordyn fra bildedelingstjenesten er derfor en klar og tydelig beskjed, med stor signalverdi.

Vennskapet er offisielt over, og de to finner trolig ikke tilbake til hverandre med det første. Det skal dog nevnes at Jordyn fortsatt følger Kylie.

Jenner tok nylig med seg flere av sine beste venner på en luksustur til et tropisk paradis, i anledning lanseringen av hennes nye hudpleiemerke. For et år siden ville Woods vært en selvskreven gjest på en sånn tur, men denne gangen måtte hun være hjemme i USA og følge den luksuriøse venninneturen gjennom sosiale medier i stedet.

FERDIG: Kylie har valgt å avfølge Jordyn på Instagram. Tjenesten er ennå ikke gjengjeldt, men Jordyn har slettet stort sett alle bilder av Kylie fra sin konto. Foto: Instagram
FERDIG: Kylie har valgt å avfølge Jordyn på Instagram. Tjenesten er ennå ikke gjengjeldt, men Jordyn har slettet stort sett alle bilder av Kylie fra sin konto. Foto: Instagram Vis mer

Instagram-handlingen kan også ha noe å gjøre med det siste ryktet som har gått om Jordyn. Nylig var hun nemlig på fest sammen med basketspiller James Harden. Han var sammen med Khloé i 2015 i en kort periode.

Var det altså slik at Jordyn hadde funnet seg enda en av mennene til venninnens søster? Det var det flere sladdernettsteder ville ha det til da historien først begynte å sirkulere tidligere denne uken.

Overfor TMZ har derimot venner av Jordyn opplyst om at det var tilfeldig at de to befant seg på samme utested, og at de ikke hadde så mye kontakt. Jordyn ville trolig ikke ha forsøkt seg på enda en av Khloés menn etter den forrige runden.

- Det var motbydelig

Det er ingen tvil om at det har stormet kraftig i Kardashian/Jenner-leiren den siste tiden. For kort tid siden ble den første av to sesongavslutningsepisoder av «Keeping Up With The Kardashians» sendt på TV, og da var det knyttet stor spenning til om den berømte utroskapsskandalen ville bli viet oppmerksomhet i serien.

Det ble tidlig klart at eskapadene mellom Jordyn Woods og Tristan Thompson ble et tema i sesongavslutningen.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

I episoden kom det frem at hele familien ble sjokkert da de fikk høre at det var nettopp Jordyn som hadde tilbrakt en kveld med NBA-stjernen. Dette fordi hun siden barndommen har vært blant Kylies nærmeste venner - og de to var samboere da hendelsen fant sted.

At tillitsbruddet kom som et sjokk på Khloé, er ingen overraskelse. Hun hadde i tiden før følt seg syk, og trodde blant annet at hun ventet barn igjen. Etter en graviditetstest viste det seg at dette ikke var tilfelle - men så kom det store sjokket.

- De kysset. Det er motbydelig. Jeg vil aldri skjønne dybden av alt det her. Jeg håpet på et bedre utfall for datteren min og meg selv, sa Khloé åpenhjertig i episoden.

LES OGSÅ: Slik reagerte han på arving-sjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer