Slår alarm om Tara Reids helse

- Hun kan veie så lite som 38 kilo, hevder en bekymret ernæringsekspert etter å ha sett de nye bildene av «American Pie»-skuespilleren.

UROVEKKENDE TYNN: Mandag viste skuespiller Tara Reid seg ute på Chateau Marmont i West Hollywood sammen med en mannlig venn. De ferske bildene av stjernen vekker nå bekymring.  Foto: Splash News/ NTB Scanpix
UROVEKKENDE TYNN: Mandag viste skuespiller Tara Reid seg ute på Chateau Marmont i West Hollywood sammen med en mannlig venn. De ferske bildene av stjernen vekker nå bekymring. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: På slutten av 1990- og starten av 2000-tallet gjorde skuespiller Tara Reid (40) suksess med «American Pie»-filmene.

I ettertid har stjernen imidlertid heller skapt overskrifter på grunn av mislykkede plastiske operasjoner og vill festing. De siste årene har blondinens svært slanke kropp også vekket bekymring, selv om Tara selv har understreket at hun spiser masse.

- Jeg er naturlig tynn. Jeg er den jeg er. Så hvis noen skal dømme meg for at jeg er for tynn, så kjør på, sa hun til kjendisnettstedet TMZ i 2014.

Ved juletider samme år så «Sharknado»-skuespilleren sunnere ut enn på lenge, men nå sørger ferske bilder av Tara for at hun nok en gang er i medienes søkelys.

Saken fortsetter under bildene.

FØR OG NÅ: I 1999 spilte Tara Reid i «American Pie» sammen med (f.v) Alyson Hannigan, Shannon Elizabeth og Mena Suvari. I januar la hun ut bikinibildet til høyre på sosiale medier.  Foto: Universal pictures/ Xposure/ NTB Scanpix
FØR OG NÅ: I 1999 spilte Tara Reid i «American Pie» sammen med (f.v) Alyson Hannigan, Shannon Elizabeth og Mena Suvari. I januar la hun ut bikinibildet til høyre på sosiale medier. Foto: Universal pictures/ Xposure/ NTB Scanpix Vis mer

Usunt og farlig

Nettstedet RadarOnline har snakket med Charlene Ciardiello, som ifølge hjemmesiden sin er  ernæringsfysiolog og personlig trener. Hun har vurdert bildene av Tara Reid, og uttrykker bekymring for stjernens helse:

- Det ser ut som om hun holder en usunn vekt på mellom 38,5 og 40,8 kilo.

- Dette er ekstremt usunt og farlig, og hun kan utvikle helseproblemer i fremtiden. Mange undervektige kvinner sliter med infertilitet, beinskjørhet og blodmangel, uttaler Ciardiello til nettstedet.

Saken fortsetter under bildene.

SLITER: Tara Reid har måttet tåle mye kritikk for sin tynne kropp både i tradisjonelle og sosiale medier de siste årene. Mandag dukket hun opp på Chateau Marmont (t.v) i løstsittende klær. På «American Pie: Reunion»-premieren i Melbourne i mars 2012, så hun svært godt ut.  Foto: Splash News/ Corbis/ NTB Scanpix
SLITER: Tara Reid har måttet tåle mye kritikk for sin tynne kropp både i tradisjonelle og sosiale medier de siste årene. Mandag dukket hun opp på Chateau Marmont (t.v) i løstsittende klær. På «American Pie: Reunion»-premieren i Melbourne i mars 2012, så hun svært godt ut. Foto: Splash News/ Corbis/ NTB Scanpix Vis mer

De bekymringsverdige bildene av filmstjernen ble tatt for et par dager siden, da Tara forlot det trendy luksushotellet Chateau Marmont sammen med en mannlig venn.

- Burde gått opp 13 kilo

Skuespilleren var iført en løstsittende hettegenser og olabukser, men det var likevel lett å se at 40-åringen neppe har lagt på seg den siste tiden. Tara Reid holdt en lav profil og skjulte ansiktet under hetten på Adidas-genseren sin.

Ernæringseksperten som RadarOnline har snakket med, legger til at noen ektra kilo ville gjort Tara godt:

- Tara hadde sett fantastisk ut med 13-14 kilo mer på den lille og nette figuren sin. Jeg anbefaler på det sterkeste at Tara finner seg et sunt opplegg så fort som mulig, uttaler Ciardiello.

Saken fortsetter under bildet.

GJESTEROLLE: Fra 2003 til 2005 hadde Tara Reid en gjesterolle som Danni Sullivan i komiserien «Scrubs». De siste årene har det dessverre gått nedover for stjernen. Her er hun i en scene fra TV-serien sammen med John C. McGinley.  Foto: Mary Evans Picture
GJESTEROLLE: Fra 2003 til 2005 hadde Tara Reid en gjesterolle som Danni Sullivan i komiserien «Scrubs». De siste årene har det dessverre gått nedover for stjernen. Her er hun i en scene fra TV-serien sammen med John C. McGinley. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

Selv om hun verken har snakket med eller behandlet den noe skandaleombruste stjernen, er Charlene Ciardiello sikker på hva hun ville anbefalt den tidligere «Scrubs»-skuespilleren.

- Hadde hun vært min klient, ville jeg fått henne til å spise fem små måltider hver dag og trene med vekter tre ganger i uken for å få mer muskler, påpeker hun til RadarOnline.

LES OGSÅ: Jennifer Lawrence (25) ble sjarmert i senk av Jacob (9)