BEKYMRETE FANS: Tara Reids fans frykter for hennes helse etter at hun viste seg fram i en svært tynn utgave på Halloween-fest i helgen. Foto: Scanpix
BEKYMRETE FANS: Tara Reids fans frykter for hennes helse etter at hun viste seg fram i en svært tynn utgave på Halloween-fest i helgen. Foto: ScanpixVis mer

Slår alarm om Tara Reids helse etter nye sjokkbilder

Ernæringsekspert frykter at «American Pie»-stjernen vil kollapse etter hennes Halloween-stunt.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Tara Reid (40) ble verdensberømt på slutten av 1990- og starten av 2000-tallet gjennom de populære «American Pie»-filmene.

De siste årene har hun imidlertid vært mer kjent for sitt turbulente privatliv enn suksessen på filmlerretet.

Nå frykter stadig flere at 40-åringen er i ferd med på utvikle spiseforstyrrelser og andre medisinske problemer, etter at hun den siste tiden har vist seg fram i en stadig tynnere kropp.

For en uke siden vakte hun oppsikt på Maxim-fest i Los Angeles, og lørdag fikk hun igjen fotografene til å sperre opp øynene da hun ankom en Halloween-fest i regi av bladet «Treats!».

FILMSTJERNE: Tara Reid ble for alvor kjent gjennom sin rolle i filmen «American Pie» fra 1999. Her er hun i en scene med Thomas Ian Nicholas.  Foto: ©Universal/Courtesy Everett Col
FILMSTJERNE: Tara Reid ble for alvor kjent gjennom sin rolle i filmen «American Pie» fra 1999. Her er hun i en scene med Thomas Ian Nicholas. Foto: ©Universal/Courtesy Everett Col Vis mer

Da Tara ankom den røde løperen i et svært avslørende julenissekostyme, kunne folk ikke unngå å legge merke til at hun så tynnere ut enn noensinne.

Slår alarm

Bildene har fått ernæringsekspert og kjendistreneren Charlene Ciardiello til å slå alarm.

- Det ser ut som om hun holder en usunn vekt på mellom 38,5 og 40,8 kilo. Dette er ekstremt usunt og farlig, og hun kan utvikle helseproblemer i fremtiden. Mange undervektige kvinner sliter med infertilitet, beinskjørhet og blodmangel, sa hun til RadarOnline i vinter.

Nå ser det ut som om Tara kan ha gått ytterligere ned i vekt.

Filmstjernen selv har ikke kommentert påstandene, men la ut bilder fra Halloween-festen på sin Instagram-side.

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on

«Ha en fin Halloween» og «liker å spre litt glede på Treats Halloween-fest», skriver hun under bildene.

Bekymrete fans

Fansen frykter imidlertid at Tara snart vil kollapse hvis hun ikke gjør endringer i livet sitt.

- Det er trist for mange er ikke klar over at de selv er syke. En hver normal person kan se at dette ikke er sunt eller normalt. Du må snakke med noen, kjære deg, råder en.

- Vær så snill å ta vare på deg selv, Tara, ber en annen.

- Du er vakker, men vær så snill å spise noe mat slik at du ser sunn ut.

- Omg! Dette gjør meg virkelig trist. Du trenger hjelp, kjære deg!

SMILTE TIL KAMERAENE: Tara har foreløpig ikke kommentert fansens bekymringer. Foto: Broadimage
SMILTE TIL KAMERAENE: Tara har foreløpig ikke kommentert fansens bekymringer. Foto: Broadimage Vis mer

De siste årene har Tara blant annet spilt i kultfilm-serien «Sharknado». Hun er for tiden aktuell med filmen «Worthless».

LES OGSÅ: La ut nakenbilde på Instagram