DØMT: Michelle Rodriguez ble opprinnelig dømt til 180 dagers fengsel, men slapp med 18. Foto: All Over Press
DØMT: Michelle Rodriguez ble opprinnelig dømt til 180 dagers fengsel, men slapp med 18. Foto: All Over PressVis mer

Slapp ut etter 18 dager!

Michelle Rodriguez er rekordtidlig løslatt fra fengselet.

SEHER.NO: 24. desember skrev Seher.no at den tidligere Lost-stjernen sjekket seg selv inn på Lynwood Jail på selveste julaften.

Først ble Michelle Rodriguez dømt for fyllekjøring. 10. oktober i år ble hun også dømt til 180 dagers fengsel for å ha brutt reglene for prøveløslatelse da hun ikke fullførte samfunnstjenesten og drakk alkohol.

Dommeren som bestemte at Rodriguez skulle i fengsel uttalte at Rodriguez ikke under noen omstendighet skulle slippe ut før de 180 dagene var omme.

Men nå er hun altså likevel rekordtidlig ute...


Årsak: Et overfylt fengsel som praktiserer regelen om at ikke-voldelige kvinner bare trenger å sone ti prosent av straffen.

- Hun ble behandlet på akkurat lik måte som andre kvinner - på grunn av et overfylt fengsel, sier talsmann for politiet, Steve Whitmore, til azcentral.com.

Skuespilleren har tidligere uttalt at hun er glad for å være i live etter fyllekjøringen.

- I 2005 var jeg på avrusning julaften og nyttårsaften. Det var fint. Så vi kan vel kalle de siste tre år for 27 års-forbannelsen. Men jeg er ikke død, så jeg er takknemlig, uttalte hun i oktober i fjor.

Rodriguez hadde en sentral rolle i den første sesongen av suksess-serien "Lost". Av filmer har hun spilt i blant annet "The fast and The Furious", "Blue Crush" og "Girlfight".

LES OGSÅ: - Men jeg er ikke død