Slapp ut av fengsel etter bare fire uker

Popstjernen synes det er fantastisk å være ute i det fri igjen...

ØNSKER EN NY START: George Michael møtte pressen utenfor sitt hjem i London, og forklarte at han ønsket å starte ett nytt og bedre liv. Foto: All Over Press
ØNSKER EN NY START: George Michael møtte pressen utenfor sitt hjem i London, og forklarte at han ønsket å starte ett nytt og bedre liv. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen George Michael (47) er sluppet ut av fengsel, etter å ha sonet fire uker for å ha kjørt i beruset tilstand.

George ble opprinnelig dømt til å sone åtte uker, men ble sluppet ut i dag tidlig, fire uker før tiden. Han sa til britiske DailyMail at det føltes fantastisk å være ute i det fri, etter å ha sonet halvparten av straffen sin.

Det var sangerens kjæreste, Kenny Gross, som hentet ham fra fengselet, da han ble sneket ut bakveien ved Highpoint Prison i Suffolk.

Den tidligere «Wham»-stjernen, som egentlig heter Georgios Panayiotou, hevdet også at han ville slutte å rømme fra pressen.

- Jeg kommer ut hit helt alene, slik at dere skal forstå at jeg ønsker å starte på nytt. Dere kommer til å bli lei av meg. Dere skal få se meg overalt, sa han til de oppmøtte pressefolkene utenfor hans hjem i London.

Ifølge stjernen har mesteparten av tiden i fengselet gått med til å lese tusenvis av fanbrev fra mennesker fra hele verden, som ønsket å vise ham sin støtte.

- Jeg lover å godtgjøre disse menneskenes snillhet med musikk så fort jeg får mulighet, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Brast i gråt første natt på cellen