KJEMPEKRASJ: Michael McDowell slapp nærmest uskadet fra ulykken som sjokkerte publikummet i Texas. Foto: All Over Press
KJEMPEKRASJ: Michael McDowell slapp nærmest uskadet fra ulykken som sjokkerte publikummet i Texas. Foto: All Over PressVis mer

Slapp uskadet fra megakrasj

Michael McDowell slapp unna uten en skramme etter marerittkollisjonen som kunne kostet ham livet. Se video!

SEHER.NO: NASCAR-fører Michael McDowell (23) opplevde alle sjåføreres mareritt da han totalt mistet kontrollen over bilen sin i 270 km/t under "Texas Motor Speedway"-kvalifiseringen.

23-åringen skulle runde den første svingen i runde nummer to da Toyotaen mistet festet, braste inn i reklameskiltene, rikosjetterte - og til slutt rullet minst åtte ganger rundt i enorm hastighet.

Se video av den gedigne krasjen nederst i saken!

Texas-publikummet var i sjokk. Men bare sekunder etter ulykken kommer McDowell krypende ut av vraket, og vinker til mengden for å vise at han er helt ok.

- Jeg føler meg helt bra, jeg. Jeg mistet aldri bevisstheten, sier den svært så heldige sjåføren, som slapp unna med noen få blåmerker, samt en kul her og der.

- Å spasere vekk fra et totalvrak som det der er nesten for godt til å være sant. Jeg takker Gud for at det gikk som det gikk, sier han.

Til NBC legger ikke 23-åringen skjul på at ting kunne endt ganske mye verre enn det det faktisk gjorde.

- Da ulykken var over og bilen lå stille tenkte jeg "Vel, dette er bra. Jeg kan jo bare hoppe ut av bilen". Jeg følte meg veldig heldig. 

Det gjorde også Michael Waltrip, som står som eier av ulykkesbilen. Waltrip var mildt sagt bekymret mens han ventet på at McDowell skulle krype ut.

- Fra det øyeblikket da bilen stoppet å rulle, til Michael kom ut - virket som en hel evighet. Det var en vanvittig krasj vi var vitne til, mener han.

Kvalifiseringen ble utsatt i over én time etter ulykken - fordi arrangøren måtte reparere skadene ulykkesbilen hadde påført sikkerhetsgjerdet.

LES OGSÅ: Slått bevisstløs etter krasj


Se video av den gedigne krasjen her: