DØDE: Ifølge Samsaya var miljøet hun vanket i under oppveksten svært preget av dop. Heldigvis klarte hun å holde seg unna. Foto: Foto: Anders Myhren / Seher.no
DØDE: Ifølge Samsaya var miljøet hun vanket i under oppveksten svært preget av dop. Heldigvis klarte hun å holde seg unna. Foto: Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Slapp unna dophelvete!

Samsaya: - Folk døde rundt meg...

SEHER.NO: Hun er mest kjent for det norske folk som artist, skuespiller og "Det store korslaget"-dirigent. Men nå er 29 år gamle Samsaya både aktuell med ny plate, singelen "ADHD", samt utelivskonseptet "Neverland".

Livet har imidlertid ikke bare vært enkelt for den indiskfødte popstjernen, som kom til Norge med sine foreldre da hun var 11 måneder gammel.

Ifølge 29-åringen, som blant annet har blitt lovpris av selveste Snoop Dogg, var hun nemlig i feil miljø en stund, og kunne fort sklidd utfor kanten når det gjelder dop, skriver Dagbladet Fredag.

- Dopet florerte der jeg vokste opp. Flere forskjellige piller var i omløp og folk døde rundt meg. To i klassen tok overdose. Heldigvis konsentrerte jeg meg om hiphop og dansing, og slapp unna det verste miljøet, sier hun til avisen.

Tross oppveksten, klarte "Money"-sangerinnen å holde seg unna dopet, og det er også dette som har inspirert henne til å starte sitt nye utelivskonsept.

- Jeg tok aldri noe selv. Men jeg var nok i feil miljø en stund, hadde feil kjæreste og feil ansikt. På byen fikk vi ofte beskjed om at inngangsdøren på utestedet var rundt hjørnet. Hvor det i realiteten bare var søppelkasser. Så nå starter jeg en egen klubb, for alle. Alle gærninger, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Trodde ikke Jan Thomas brukte slike ord!

Samsaya snakker om møtet med Snoop Dogg nedenfor:[obj:media:7733]