- Slankingen reddet livet mitt

TV-stjernen slanket vekk 32 kilo. Nå forteller han hvorfor.

FANTASTISKE RESULTATER: Drew Carey gikk ned 32 kilo på et drøyt halvt år. Foto: All Over Press
FANTASTISKE RESULTATER: Drew Carey gikk ned 32 kilo på et drøyt halvt år. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske TV-verten Drew Carey (52), kjent fra blant annet «The Price Is Right», «The Drew Carey Show» og «Who's Line Is It Anyway?», skapte store overskrifter da han for ikke lenge siden lot seg fotografere.

Da var han 32 kilo lettere enn sin «vanlige matchvekt». Ifølge Us Weekly var han rett og slett lei av å være feit.

Nå snakker han ut om slankingen, og hevder det hele reddet livet hans.

- Jeg trodde alltid at jeg vil dø før jeg blir 60. Faren min døde av et hjerteinfarkt i 40-årene. Jeg er ingen idiot, tegnene var der hele tiden, sier han til Parade Magazine.

52-åringen har byttet ut den daglige hamburgeren med en sunn livsstil og gode matvaner. Målet er å gå ned enda noen få kilo før begynnelsen av november.

- Den vanskeligste dietten jeg var på, var da jeg var skikkelig tjukk. Man kan bare ha på seg store klær, føler seg ikke bra, sexlivet er ødelagt og man har ikke energi til noen ting. Det er forferdelig.

En annen grunn til at TV-verten slanket seg, var at han rett og slett ikke klarte å leke med hans forlovedes fem år gamle sønn i mer enn noen få minutter.

- Jeg sa at jeg ikke klarte med, og han utbrøt: «Kom igjen!». Det var en vond følelse. Jeg tenkte at jeg aldri kommer til å få se han gå ut av high school.

Nå sprudler imidlertid livet for stjernen, som føler han har uante krefter i forhold til tidligere.

- Jeg ser meg i speilet og føler at jeg er 20 år igjen. Slankingen reddet livet mitt. Nå kan jeg leve til jeg blir 100 år gammel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var lei av å være feit