- Slankingen min har gått altfor langt

Rihanna er langt fra fornøyd med sin spinkle kropp.

IKKE STARBUCKS: I motsetning til Britney Spears, kan Rihanna fint drikke iskaffe fra andre steder enn Starbucks. Denne er fra Coffee Bean. Hun er i hvert fall ikke redd for kallorier. Foto: All Over Press
IKKE STARBUCKS: I motsetning til Britney Spears, kan Rihanna fint drikke iskaffe fra andre steder enn Starbucks. Denne er fra Coffee Bean. Hun er i hvert fall ikke redd for kallorier. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den 24 år gamle sangerinnen Rihanna  er en svært opptatt dame. Så opptatt at hun nylig ble innlagt for dehydrering og forkjølelse etter Met Gallaen i New York. Den hektiske livsstilen har, ifølge henne selv, fått uheldige konsekvenser for den engang velformede kroppen.

- Jeg er ikke fornøyd med å være størrelse null. Slankingen har gått altfor langt. Jeg vil ha den gamle rompa mi tilbake. Jeg foretrekker meg selv som litt mer lubben enn jeg er nå, sier hun til US Weekly.

Flere ting peker mot at hun har gått ned i vekt. På premieren av hennes nyeste film «Battleship», hadde hun vært med å designet kjole til seg selv. Den var derimot blitt for løs når hun skulle bruke den, og sangerinnen måtte holde den fast med hendene.

Er det ikke det ene, så er det det andre. Når Rihanna har fri fra filminnspilling, konsertopptredener, prisutdeling og mer, er hun ute på nattklubber og fester med enten strippere, eller nye idrettsstjerner. 

I mai ble observert sammen med basketballspiller J.R. Smith (26) på nattklubben «LIV» i Miami. Forrige gang var de sammen i New York, på et annet utested. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jay-Z dypt skuffet over Rihanna.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer