ÅPNER SEG: Victoria Silvstedt legger ikke skjul på noe i et nytt TV-intervju med svenske Kanal 5. Foto: All Over Press
ÅPNER SEG: Victoria Silvstedt legger ikke skjul på noe i et nytt TV-intervju med svenske Kanal 5. Foto: All Over PressVis mer

Slanking, sex og silikon

Victoria Silvstedt snakker ut om alt.

SEHER.NO: Den omstridte supermodellen Victoria Silvstedts (32) karriere begynte da hun vant Frøken Sverige i 1993. Umiddelbart etter flyttet hun til Paris for å satse videre i bransjen. Der utviklet hun anoreksi, og i et åpenhjertig intervju med svenske Kanal 5 snakker hun nå ut om den tøffe tiden.


- Jeg hadde for store lår og for mye muskler. Jeg var for sporty og de sa jeg var nødt til å gå ned i vekt, så jeg begynte å slanke meg.


Ifølge Expressen forteller Victoria at hun i en periode bare spiste frukt og grønt og at hun følte seg nødt til å jogge etter hvert måltid.


- Jeg hadde ikke mensen på et år, forteller blondinen. Likevel hevder hun at hun ikke visste selv at hun var syk.


SE BILDENE: Blotter-Victoria på den røde løperen


Men da Victoria fant kjærligheten som 20-åring, forsvant spiseforstyrrelsen. Paret flyttet sammen i Paris, og plutselig begynte hun å spise igjen.


- Jeg bestemte meg til og med for at jeg ville ha pupper, så jeg oppsøkte en plastisk kirurg, forteller den barmfagre modellen.


LES MER: Slik holder Victoria seg vakker


Forholdet var imidlertid ikke Victorias første. Den vakre blondinen var nemlig tidlig ute med å debutere seksuelt.


- Jeg var 12 år. Eller kanskje 13.


I sommer gikk bildene av Victoria i intim kontakt med en annen mann på bryggekanten verden over. Men til tross for at modellen innrømmer at ekteskapet til Chris Wragge går heller dårlig, hevder hun at hun ikke hadde sex på de pikante bildenen.


- Han hadde hodet mellom bena mine. Men vi spøkte bare med hverandre, avslører hun.