VEKTPROBLEMER: Natasha Henstridge forteller at hun har slitt enormt med vekten etter at hun sluttet med jojo-slankingen. Her fra "Species" i 1995, og i dag.
VEKTPROBLEMER: Natasha Henstridge forteller at hun har slitt enormt med vekten etter at hun sluttet med jojo-slankingen. Her fra "Species" i 1995, og i dag. Vis mer

- Slanking og piller ødela kroppen min!

90-tallsheltinnen Natasha Henstridge har slitt med store vektproblemer...

SEHER.NO: Skuespillerinnen og modellen Natasha Henstridge (34) ble et av 90-tallets største sexsymboler med sin rolle i sci-fi thrilleren "Species" i 1995.

Men nå, 14 år etter filmsuksessen innrømmer skuespillerinnen at den fantastiske kroppen hun hadde på 90-tallet, var et resultat av ekstremslanking og pillemisbruk, skriver Daily Mail.

Henstridge har for første gang snakket ut om sine vektproblemer, og presset på å være tynn i Hollywood.

Ifølge skuespillerinnen har nemlig all slankingen ødelagt kroppen hennes, men at hun endelig har slått seg til ro med sine mer kvinnelige former.

- Kroppen min har forandret seg voldsomt siden jeg sluttet med den gale jojo-slankingen. Det har alltid vært et enormt press i denne bransjen for å holde seg tynn. Til tider har det vært så ekstremt at jeg har gjort ting som kanskje ikke var det smarteste. Jeg har sikkert tatt noen piller som ikke er lovlige i dag, men den gang tenkte jeg bare " åh, de gir meg sikkert ekstra energi når jeg trener". Det virket helt uskyldig og alt ble solgt over disken, forteller hun.

Men Henstridge innrømmer at hun raskt merket at noe begynte å skje med henne.

- De tingene der har en enorm effekt på metabolismen din, og plutselig, når du bestemmer deg for å bli "sunn og ren", så forandrer ting seg i kroppen din, fordi du har ødelagt den så mye. Ting kan høres så sunt ut, men plutselig skjønner du at det ikke er det og tenker " hva i helvete er i dette greiene". Folk overglamouriserer det fordi det gjør deg tynn, men det er farlig, sier hun. 

I dag har skuespillerinnen lagt om til en sunnere livsstil, og bruker heller trening for å holde seg slank.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slik holder stjernene seg slanke!