- Slanking handler kun om viljestyrke

Hollywood-stjernen Mila Kunis mener det ikke finnes unnskyldninger for de ekstra kiloene...

SLANK SKJØNNHET: Hollywood-stjernen Mila Kunis gikk ned 9 kilo for sin rolle i storfilmen «The Black Swan», gjennom harde økter med personlig trener. Foto: Stella Pictures
SLANK SKJØNNHET: Hollywood-stjernen Mila Kunis gikk ned 9 kilo for sin rolle i storfilmen «The Black Swan», gjennom harde økter med personlig trener. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For mange er drømmen om en Hollywood-kropp et urealistisk mål i en travel hverdag fylt av jobb, barn og regninger.

Hollywood-skjønnheten Mila Kunis (27), mener derimot at det ikke finnes noen unnskyldninger for at hvem som helst kan gå ned i vekt - om de vil.

- Nei, nei, nei, du kan gå ned i vekt. Kroppen din kan gjøre hva som helst, du må bare ønske å gjøre noe med det, sier «The Black Swan»-stjernen til Glamour UK.

Selv gikk 27-åringen ned 9 kilo før sin rolle i den prisbelønte filmen «The Black Swan».

- Jeg hadde aldri innsett hva man er i stand til å utrette med kroppen. Jeg trodde på at jeg kunne få det til. Jeg tvilte ikke et sekund på at jeg ville klare det. Jeg tror på hardt arbeid, selvdisiplin og selvrespekt, sier filmstjernen.

Men kanskje er dette lett å si for en av nåtidas hotteste filmstjerner? Med profesjonell oppfølging av noen av verdens beste trenere, er ikke trening i Hollywood helt det samme som for folk flest.

Shape Magazine intervjuet nylig Brian Abercrombie, som trente Mila 3-5 ganger hver uke før hennes rolle i filmen «Friends With Benefits». Milas personlige trener avslørte at han i tilegg hadde satt stjernen på en low-carb-diett for å få henne i form før storfilmen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk opp 9 kilo på fem dager

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer