- Slanking er nedprioritert

Amy Adams mener at hun ikke behøver å se bra ut i bikini.

SLANKER SEG IKKE: Filmstjernen trener ofte og spiser sunt, men sier hun ikke prøver å gå ned i vekt. Foto: Stella Pictures
SLANKER SEG IKKE: Filmstjernen trener ofte og spiser sunt, men sier hun ikke prøver å gå ned i vekt. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «Et eventyr i New York»-skuespilleren Amy Adams (36) ble i mai mamma for første gang, da hun fødte datteren Aviana.

Tidligere i desember viste hun fram datteren, da hun besøkte TV-programmet «Good Morning America». Da var også forloveden Darren Le Gallo med.

Nå pryder hun coveret av Parade Magazine, der hun snakker ut om forholdet til sin egen kropp etter graviditeten.

- Det å være gravid hjalp meg med å forstå mitt virkelige forhold til kroppen min. Jeg skjønner nå at jeg var ikke plassert her på jorden for å se bra ut i bikini, sier hun til bladet.

Nå gjør hun sitt beste for å holde seg i form, men innrømmer at hun ikke ønsker å slanke seg.

- Jeg trener når jeg har muligheten til det. Jeg prøver også å spise så sunt som mulig, men å slanke meg er ikke førsteprioritet. Det er en del av jobben min å komme meg tilbake til slik jeg var før graviditeten. Men jeg føler ikke akkurat at jeg har kommet dit jeg er på grunn av kroppen min, forteller hun.

Selv om Adams mener hun ikke trenger å se bra ut i bikini, mener kjendisbloggeren Perez Hilton at hun trolig gjør det uansett.

- Hun er så nydelig. Vi synes hun er fantastisk, og hun kan nok absolutt se bra ut i bikini, skriver han på FitPerez.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er hennes nye datter