Slanket vekk modellkurvene

Sexy Sarah har danset vekk formene.

RASER NED I VEKT: Sarah Harding har gått kraftig ned i vekt etter at Ultimo-bildene ble tatt i fjor. Nå-bildet er fra mai i år, og viser at brystene er kraftig redusert.  Foto: All over press
RASER NED I VEKT: Sarah Harding har gått kraftig ned i vekt etter at Ultimo-bildene ble tatt i fjor. Nå-bildet er fra mai i år, og viser at brystene er kraftig redusert. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sarah Harding (26) er kanskje den flotteste av de vakre jentene i bandet "Girls Aloud". 

Som modell for undertøysmerket Ultimo fikk hun nok opp pulsen hos mange menn, men nå har hun langt fra den samme formfulle kroppen hun hadde da Ultimobildene ble tatt i fjor sommer.

For kiloene, og dermed formene, renner av den unge stjernen.

Årsaken skal være bandets hektiske turné.

- Under bare en av deres konserter forbrenner de minst 2000 kalorier, takket være deres dansing i hurtig tempo, sier en kilde til The Daily Mail.

Dermed må jentene spise som toppidrettsutøvere for å holde på kiloene.

- De må spise mer får å ta igjen for tapet, men noen ganger er de rett og slett for utslitte etter show til å ta seg tid til å spise et skikkelig måltid, forteller han.

Men det ser ut til at særlig Sarah sliter med dette, om en skal dømme fra de siste bildene.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected].

LES OGSÅ: Verdens mest sexy?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer