Slanket vekk 32 kilo

- Jeg var lei av å være feit...

NÅ: Komikeren og TV-verten har gått ned utrolige 32 kilo. Foto: All Over Press
NÅ: Komikeren og TV-verten har gått ned utrolige 32 kilo. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske TV-verten Drew Carey har stått for litt av en slankeprestasjon. 52-åringen har nemlig gått ned svimlende 32 kilo.

Det gjorde han rett og slett fordi han var lei av å være overvektig. Det er magasinet Us Weekly som skriver om TV-kjendisens vekttap.

- Jeg var bare så lei av å være feit. Jeg har fulgt et program, så det er egentlig ingen som har stått over meg. Jeg har trent med en som har gitt meg råd, hvor mange minutter jeg skal løpe, hva slags hjerterytme jeg bør ha, og alt mulig sånt, sier han til bladet.

Carey, som er kjent fra blant annet «The Price Is Right», «The Drew Carey Show» og «Who's Line Is It Anyway?», har nå planer om å gå ned ytterligere.

- Sånn at jeg kan se bra ut når jeg er 86 år gammel. Min forlovede har en 5-åring, og jeg vil gjerne se han motta vitnemålet sitt. Det hadde vært fint å leke med ham uten å bli sliten.

Carey hevder overfor magasinet at han ikke lenger er diabetiker, og treningen har er mye av grunnen til det.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg la på meg fem kilo