Slanket vekk 10 kg etter skilsmissen

- Jeg gjorde en drastisk forandring i kostholdet mitt, avslører «Will & Grace»-stjernen Debra Messing.

GIKK NED I VEKT ETTER SKILSMISSEN: Debra Messing sier hun har gått ned over ti kilo etter skilsmissen fra Daniel Zelman for to år siden. Foto: All Over Press /Fame Flynet
GIKK NED I VEKT ETTER SKILSMISSEN: Debra Messing sier hun har gått ned over ti kilo etter skilsmissen fra Daniel Zelman for to år siden. Foto: All Over Press /Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Debra Messing (45) ble en stor stjerne både i utlandet på norske TV-skjermer gjennom komiserien «Will & Grace».

Privat opplevde hun imidertid en stor nedtur for to år siden, da hun ble skilt fra sin ektemann Daniel Zelman.

Nå avslører imidlertid Messing til ABC News at hun har lagt bruddet bak seg, og i tillegg utnyttet det positivt.

HITSERIE: Debra Messing i en scene fra «Wil & Grace». Serien ble her til lands sendt på TVNorge. Foto: Stella Pictures
HITSERIE: Debra Messing i en scene fra «Wil & Grace». Serien ble her til lands sendt på TVNorge. Foto: Stella Pictures Vis mer

De siste to årene har hun nemlig gått ned mer enn 10 kilo, etter å ha lagt om livsstilen.

- For to til tre år siden gjorde jeg en drastisk forandring i kostholdet mitt. Det har forandret hvordan jeg ser ut, eller føler at jeg ser ut, sier hun ifølge nettsiden Contactmusic.

Debras hemmelighet er blant annet å si nei til mat som ikke er økologisk eller naturlig, i tillegg til daglige vitamin-tilskudd.

- Jeg spiser kun ren og sunn mat. Jeg visste at hva man spiser styrer vekten, men jeg ante ikke at det også synes på håret ditt, huden din og til og med i hvor klare øynene er.

LES OGSÅ: Kastet bikinitoppen på kjærlighetsferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer