MUSIKKVIDEO: Endelig kan Christina Aguilera vise fram knallresultater etter slankesuksessen. I forrige måned spilte hun inn musikkvideo til låten «Let There Be Love». Foto: Stella Pictures
MUSIKKVIDEO: Endelig kan Christina Aguilera vise fram knallresultater etter slankesuksessen. I forrige måned spilte hun inn musikkvideo til låten «Let There Be Love». Foto: Stella PicturesVis mer

Slanket seg til forsidesuksess

Christina Aguilera stråler etter at hun la om livet og gikk ned over ti kilo.

SEOGHØR.NO: Artist Christina Aguilera (32) har fått mye skryt den siste tiden for å ha gått ned over ti kilo, og dermed fått tilbake stjernekroppen.

Som et resultat av dette pryder nå «Beautiful»-sangeren forsiden på det amerikanske magasinet Maxims septemberutgave.

Hun forteller til magasinet at sexy for henne er alt annet enn å dresse seg opp i alt annet enn sexy antrekk og undertøy:

- Jeg er en jordnær jente, og føler meg mest komfortabel i en hettegenser og boksere. Å prøve for hardt å være sexy er det verste man kan gjøre. Man er mest sexy når man ikke har gjort noe for å være det, hevder hun.

Sammen med eksmannen Jordan Bratman har Christina sønnen Max (5), og det var etter at hun ble mamma at de overflødige kiloene kom.

Etter et hardt regime med sunt kosthold og trening av typen yoga, har 32-åringen funnet tilbake til trivselsvekten.Men ifølge kilder nær superstjernen var kritikken og fokuset rundt hennes formfulle kropp vanskelig for Aguilera å takle:

- Alle hadde noe å si om vekten hennes, og det gjorde henne deprimert. Hun gikk igjennom en tøff periode på grunn av kritikken. 

Christina Aguilera er lykkelig forelsket i filmproduksjonsassistent Matthew Rutler, som hun har vært kjæreste med siden 2010. Han har alltid støttet sin verdensberømte kjæreste:

- Matt er fornøyd med hvordan hun ser ut, uansett. Selv da hun var tyngre sa han: «Jeg synes hun ser strålende ut».

LES OGSÅ: Miley blir bare tynnere og tynnere