Slanket seg som Tom Hanks

Arne Hjeltnes gikk ned med superstjernens «kaffekur».

SLANKERE: Arne Hjeltnes har gått opp og ned i vekt de siste årene, men er opptatt av at den kaloririke maten skal være verdt å spise.  Foto: Stella Pictures
SLANKERE: Arne Hjeltnes har gått opp og ned i vekt de siste årene, men er opptatt av at den kaloririke maten skal være verdt å spise. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Arne Hjeltnes (49) har alltid vært opptatt av god mat, og spesielt etter at TV-kollega og kokk Arne Brimi ble med i «Gutta på tur» og tryllet frem lekkre retter av gode råvarer. 

Men matinteressen har også ført til noen ekstra kilo for TV-profilen som de siste årene har gått både opp og ned i vekt. 

- Du legger jo på deg av god mat, men det er viktig å huske at det er trivselskalorier. Når jeg må ut og jogge litt, for det driver jeg jo med, er det triveligere å jogge av seg en god fløtesaus enn pommes frites. Det må være verdt det, sier han til Dagbladets magasin Inne og Ute. 

Han forteller at han gjerne skulle gått ned noen kilo til, og at han blant annet har tatt slankeråd fra skuespilleren Tom Hanks. 

- Tom Hanks gikk ned åtte kilo bare ved å kutte ut caffé latte. Da jeg leste det gikk jeg også over til svart kaffe, etter en kort periode hvor jeg drakk latte med skumma melk. 

Hjeltnes er i julen aktuell med programmet «Det norske måltid» på TV2. Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer