Slanket seg før TV-jobb

Khloé Kardashian ville ikke se tykk ut på skjermen, og trente intenst før «X Factor»

Publisert
Sist oppdatert
Se innslaget 5.15 inn i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

SEOGHØR.NO: Amerikanske «X Factor» har vært en kjendismagnet etter at Simon Cowell fikk med selveste Britney Spears i dommerpanelet. I begynnelsen av november begynte Khloé Kardashian (28) som programleder sammen med Mario Lopez.

Khloé er vant til rampelyset som en del av realityfamilien Kardashian, men var likevel redd for å se tykk ut på TV før programlederjobben. Derfor har hun tilbrakt mange timer på treningssenter i forkant av den nye jobben. 

- Hun trener mye for å bli klar for «X Factor». Hun vet at kameraene legger til fem kilo og hun vil se best mulig ut. Hun trener hele tiden, sier en kilde til nettstedet Hollywoodlife. 

Kardashian skal nå ha gått ned fem kilo, og føler seg klar for scenen. 

- Hun er ikke nervøs i det hele tatt. Det er Khloe, og hun føler at hun kan gjøre alt, fortsetter kilden. 

All treningen har tydeligvis gitt resultater og Khloé så svært flott og veltrent ut da hun ankom «X Factor»-festen, med blant andre Britney Spears og Demi Lovato. 

Se innslaget 5.15 inn i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - En BH-løs brøler 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer