Slanket seg for kjæresten

- Egentlig ville jeg spise hamburgere og kose meg, sier filmstjernen Robin Wright.

STOLT MOR: Robin Wright har barna Hopper Jack Penn (20) og Dylan Penn (22) med eksmannen Sean Penn. Her fra da Robin tok med de to på Emmy Awards i fjor høst. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
STOLT MOR: Robin Wright har barna Hopper Jack Penn (20) og Dylan Penn (22) med eksmannen Sean Penn. Her fra da Robin tok med de to på Emmy Awards i fjor høst. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sean Penns (53) ekskone, Robin Wright (47) er lykkelig forelsket i forloveden Ben Foster (33). Så kjærlighetsblind er skuespilleren at hun støtter ham i absolutt alt.

Ben Foster, kjent fra filmen «Lone Survivor», fikk nylig rollen som sykkelstjernen Lance Armstron i en film om Tour de France-vinnerens liv.

Dermed måtte Foster på diett. Skuespilleren fikk ikke lov til å innta mer enn maks 800 kalorier pr dag.

Men «X-Men»-stjernen slapp å leve på diett i ensomhet. Robin nektet nemlig å la sin store kjærlighet sulte alene, og slang seg på dietten hun også.

- Jeg sa: «Av solidaritet kommer jeg til å gå på samme diett som deg», men egentlig ville jeg spise hamburgere og kose meg, sier Wright ifølge Female First.

Skuespilleren forteller også hvordan hennes 33-årige forlovede har fått henne til å føle seg ung igjen.

- Jeg vet at jeg nesten er 48 år, men jeg kjenner meg som 30. Det føles som om jeg har spolet tilbake og nå kan leve gjennom 30-årene på nytt, sier Robin ifølge nettsiden.

Dette blir ekteskap nummer tre for Robin, som også var gift med skuespiller Dane Witherspoon (56) fra 1986 til 1988.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer