Slanket seg for 300.000 kroner

- Hun brydde seg ikke om prisen så lenge hun kom til å se bra ut.

<strong>GODT FORBILDE:</strong> Tenåringsstjernen mener hun er et godt forbilde for yngre jenter. Foto: Stella Pictures
GODT FORBILDE: Tenåringsstjernen mener hun er et godt forbilde for yngre jenter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Miley Cyrus (19) bruker store penger på å gå ned i vekt. Ifølge nettstedet ShowbizSpy skal tenåringsstjernen ha gått til anskaffelse av en ernæringsfysiolog, en kokk og en personlig trener.

- Hun har nok brukt 300.000 kroner på å gå ned 7,5 kilo på noen få uker. Hun brydde seg ikke om prisen, så lenge hun kom til å se bra ut, sier en kilde ifølge nettstedet.

Cyrus viste fram sin noe lettere kropp under People's Choice-utdelingen 11. januar. Hun mener selv hun er en god rollemodell for yngre jenter.

- Jeg tar det å være et forbilde veldig seriøst, og det er derfor jeg prøver så hardt å knytte meg til fansen min. Jeg er ikke her for å være noen jeg ikke er. Jeg føler jeg kan hjelpe dem med å gå gjennom det de går gjennom, og jeg føler de kan hjelpe meg, sa Cyrus tidligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå får de en baby til i familien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer