Slanket seg etter vektkritikk

Christina Aguilera viste stolt frem sin nye kropp.

SLANKERE: Christina Aguilera ser slankere ut i dag enn hun gjorde i oktober i fjor.  Foto: All Over Press
SLANKERE: Christina Aguilera ser slankere ut i dag enn hun gjorde i oktober i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Christina Aguilera (31) har det siste året fått mye kritikk for sin økende vekt og kroppen hennes har blitt diskutert i ukebladet og på nettsider. Sangeren la på seg noen kilo, men slo tilbake mot kritikerne og hevdet at hun var fornøyd med kroppen sin.

- Jeg har vært for tynn, jeg har vært for tykk. Jeg har blitt kritisert for å ha vært på begge sider av skalaen . Jeg elsker kroppen min, kjæresten min elsker kroppen min. Sønnen min er frisk og rask, og det er alt som betyr noe for meg, sa hun i februarutgaven av Marie Claire.

Men nå kan det likevel se ut som sangeren har tatt seg nær av kommentarene. Nylig var hun ute å spise middag med kjæresten Matthew Rutler og viste frem kroppen i en svært tettsittende kjole. Det ser ut til at 31-åringen har gått ned noen kilo og får endelig skryt for utseende igjen.

- Christina ser så mye bedre ut nå. Hun har gått ned i vekt og kjøpt en ny kjole som passer greit. Hun har på seg hold-in-strømper og  håret og sminken en forbedret. Er dette starten på en ny Christina? Vi er glade dersom dagene hennes som et togkrasj er over, skriver nettstedet Celebitchy.

Aguilera har lenge hatt et vanskelig forhold til kroppen sin. I tenårene slet hun med alvorlige spiseforstyrrelser, etterfulgt av en lengre periode hvor hun var avhengig av junkfood. Resultatet har blitt en vekt som går opp og ned.
  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var bare såvidt det gikk bra

Se video med Christina Aguilera her!


[obj:media:11055]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer