<strong>TOK TAK:</strong> - Jeg skaffet meg en stepmaskin, som jeg gikk på 50 minutter hver dag. I tillegg spiste jeg masse grønnsaker og drakk juice. Resultatet var at kiloene raste av, sier Sven Nordin.
TOK TAK: - Jeg skaffet meg en stepmaskin, som jeg gikk på 50 minutter hver dag. I tillegg spiste jeg masse grønnsaker og drakk juice. Resultatet var at kiloene raste av, sier Sven Nordin. Vis mer

Slanket seg 14 kilo sammen med kona

Sven Nordin slo «badevekt-knockout» på kona Torhild.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Noen måneder før innspillingen av den kritikerroste filmen «Sønner av Norge» startet, begynte den norske skuespilleren Sven Nordin (54) på et kostholds- og treningsprogram for å øke formen og for å gå ned i vekt. Det samme opplegget fulgte kona Torhild Strand (54).

Men de to kan skimte med to vidt forskjellige resultater, skriver Her og Nå.  

- Jeg skaffet meg en stepmaskin, som jeg gikk på 50 minutter hver dag. I tillegg spiste jeg masse grønnsaker og drakk juice. Resultatet var at kiloene raste av, sier Nordin til Her og Nå.

Etter fire måneder hadde Sven gått ned fra 105 til 91 kilo - altså 14 kilo. Kona på sin side, hadde gått ned 1,4 kilo.

- Det var lite motiverende for min del, men jeg har innsett at sånn er det. Nå har Sven gått opp en del kilo, og begynner å nærme seg der han var før han startet. det er det jo en viss trøst i - i hvert fall for meg, forteller Torhild Strand lattermildt til ukebladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Døtrene fikk sensurere manuset  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer