Slanket seg 12 kg på fem måneder!

Den norske artisten er tynnere enn på svært, svært lenge.

BLE SUPERSLANK: - «Skal vi danse» var beinharde saker, og meget god trening. Men jeg har ikke trent på en stund nå - bortsett fra at jeg hadde 35 forestillinger i perioden 29. juni til 24. juli da, sier Tor Endresen, som er enda tynnere nå enn hva ha Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
BLE SUPERSLANK: - «Skal vi danse» var beinharde saker, og meget god trening. Men jeg har ikke trent på en stund nå - bortsett fra at jeg hadde 35 forestillinger i perioden 29. juni til 24. juli da, sier Tor Endresen, som er enda tynnere nå enn hva ha Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
Se bildene av  alle som skal delta i den andre sesongen av kjendisenes «71 grader nord» nederst i saken! 

STAVANGER (SEHER.NO): Torsdag ble det kjent at Tor Endresen (51) er en av ti kjendiser som skal delta i den andre kjendisutgaven av «71 grader nord», som sendes på TV våren 2011.

Og aldri har vel det knalltøffe TVNorge-programmet passet bedre for den alltid blide bergenseren. Til Seher.no avslører nemlig 51-åringen at han ved hjelp av et sunnere kosthold har blitt hele tolv kilo lettere siden påsketider, altså på cirka fem små måneder.

- Fra påsken av begynte jeg å tenke litt på kostholdet, og det tok ikke lang tid før jeg begynte å ta av kilo. Og da tenkte jeg at «Ok, da blir jeg med på 71 grader nord». Det er jo morsomt å være med på dette, og samtidig en gratis mulighet til å bygge styrke og kondisjon, sier Endresen til Seher.no.

Ifølge den folkekjære artisten skyldes vekttapet kun én ting. Den tingen har ikke navnet trening.

- Jeg la bare om kostholdet, jeg. Plutselig var jeg seks kilo lettere. Nå har jeg mistet totalt tolv kilo, som jo også sier litt om hvor mye ufattelig rart man putter i seg, forteller han.

I 2008 var Endresen med i TV 2-programmet «Skal vi danse», der han kom på syvendeplass sammen med dansepartneren Nadya Khamitskaya. Gjennom programserien mistet han ti kilo, men til «God kveld, Norge» innrømmet han en god stund etterpå at en del av kiloene hadde kommet snikende i løpet av en sommer med god mat og drikke.

Til Seher.no forteller han at han gikk på danseskole med Nadya Khamitskaya etter «Skal vi danse», men at de ga seg da Nadya måtte igang med en ny sesong av det populære programmet.

- «Skal vi danse» var beinharde saker, og meget god trening. Men jeg har ikke trent på en stund nå - bortsett fra at jeg hadde 35 forestillinger i perioden 29. juni til 24. juli da, smiler Tor Endresen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun har kropp til dette - til tusen!

Se bildene av  alle som skal delta i den andre sesongen av kjendisenes «71 grader nord» her:
REALITY: Vendela Kirsebom er en av deltagerne i TVNorges kjendisutgave av «71 Grader Nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
IKKE I TVIL: Asgeir Borgemoen var ikke i tvil da han ble spurt om å være med i det knallharde TVNorge-programmet. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
RAJ RAJ: Abid Raja ofrer blod, svette og tårer for «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
TV-KLAR: Lene Alexandra Øien skal kjempe - mot ni andre - om å ta seg først til Nordkapp. Foto: Bjørn Ekker / Seher.no
MED I KAMPEN: Maria Solheim skal være med i kjendisversjonen av «71 grader nord». Foto: TVNorge
PÅ PLASS: Linda Medalen skal gi jernet for å vinne «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
KLAR: Tor Endresen bytter ut gitar med primus og ryggsekk i «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
ERFAREN: Pål Anders Ullevålseter er en erfaren mann innen motorsykkelsporten. Men det er langt fra sikkert at han er Norges tøffeste kjendis av den grunn. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
PÅ TUR: Mina Hadjian er blant vårens ti kjendiser i «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
DELTAR: Mette Solli er klar for reality på TV. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no