Slanket bort 11 kilo for ny rolle

- Jeg vet jo hva som skal til for å gå ned i vekt. Men jeg har det ikke i meg å være slank over tid, sier Atle Antonsen.

SLANK: I forbindelse med rollen som alkoholisert forfatter i filmen «Grand Hotel» slanket Atle Antonsen vekk 11 kilo.  Foto: NTB scanpix
SLANK: I forbindelse med rollen som alkoholisert forfatter i filmen «Grand Hotel» slanket Atle Antonsen vekk 11 kilo. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Atle Antonsen (46) gir alt i rollen som alkoholisert og forfengelig forfatter i kinofilmen «Grand Hotel». For å overbevise i rollen, slanket han seg 11 kilo. Men Atle innrømmer at det å være slank, ikke helt ligger i hans natur.

- Jeg vet jo hva som skal til for å gå ned i vekt. Men jeg har det ikke i meg å være slank over tid. Nå er jeg på vei opp igjen, og det er ikke så vanskelig, sier han til Se og Hør.

Atle tar kroppsfokuset med knusende ro.

- Du må huske på at jeg er ikke så tjukk som alle tror. Bare fordi jeg har et sånt månetryne, tror folk at jeg er mye tjukkere enn jeg faktisk er.

LES OGSÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Atle Antonsen. Foto: Se og Hør
LES OGSÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Atle Antonsen. Foto: Se og Hør Vis mer

- Selv mine venner tror jeg har slanket meg mye mer enn jeg har. Nei, jeg er ikke så feit som folk tror, har komikeren tidligere fortalt til Dagbladet.

- Interessant å prøve dramarolle

«Grand Hotel» viser Atle Antonsen i sin første store dramarolle – som den forfengelige alkoholikeren og tidligere suksessfulle forfatteren Axel Farstad. Antonsens rollefigur sjekker inn på Grand Hotel for å skrive - og for å dø. Men planene hans blir forstyrret av en tiåring med Tourettes - spilt av Håkon Gomez Bøhmer.

Det eneste de to har til felles er at de er vanskelige å like og at de begge søker tilflukt på det samme hotellet.

- Det er selvfølgelig en justering å gå fra komedie til drama. Nå har jeg jo heldigvis smakt litt på drama tidligere i «Dag» og sånn, men dette er en mer rendyrket dramarolle, og det er interessant for meg å prøve, har Antonsen tidligere uttalt til Se og Hør.

SLANK: Det er ingen tvil om at Atle Antonsen er i god form om dagen. Her på premieren av «Grand Hotel».  Foto: Tore Skaar
SLANK: Det er ingen tvil om at Atle Antonsen er i god form om dagen. Her på premieren av «Grand Hotel». Foto: Tore Skaar Vis mer

KNEPPET OPP SKJORTA: Da Atle avsluttet siste sesong av NRK-suksessen «Team Antonsen» i 2004 var han langt mer røslig. 
  Foto: Se og Hør
KNEPPET OPP SKJORTA: Da Atle avsluttet siste sesong av NRK-suksessen «Team Antonsen» i 2004 var han langt mer røslig. Foto: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Atle Antonsen er «styggen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer