SNART BRYLLUP: Popstjernen planlegger for tiden bryllup med forloveden Brandon Blackstock. Foto: All Over Press
SNART BRYLLUP: Popstjernen planlegger for tiden bryllup med forloveden Brandon Blackstock. Foto: All Over PressVis mer

Slanker seg på grunn av kjæresten

- Hvis man skal rote rundt med noen, så må man se bra ut, sier popstjernen Kelly Clarkson.

SEOGHØR.NO:   Kelly Clarkson (30) stakk av med seieren i første sesong av «American Idol» i 2002, og har siden gitt ut fire album.

Popstjernen har lenge hatt et anstrengt forhold til sin egen kropp. I 2012 gjorde Clarkson derimot en dramatisk forandring på sin egen figur. Sangeren gikk ned nærmere 10 kilo.

Nå avslører hun at det dramatiske vekttapet skjedde etter at hun møtte kjæresten Brandon Blackstock.

- Jeg gikk ned nærmere 10 kilo. Jeg tror det er det som skjer når man er forelsket eller dater noen. Hvis man skal rote rundt med noen, så må man se bra ut, sier den tidligere Idol-vinneren i februar utgaven av Cosmopolitan.

Clarkson er nå forlovet med Blackstock og planlegger for tiden bryllup.

Sangstjernen - som tapte kampen om å bli «World Idol» mot Kurt Nilsen i 2003 - sier hun trente hardt for å redusere vekten og fortsatt jobber for å holde på formene.

- Det finnes ingen enkel løsning. Jeg jobbet med en personlig trener og fikk råd av han. Man blir overrasket når man ser hvor mye man kan gå ned i vekt bare ved å halvere porsjonene sine. Jeg vet det høres ut som galskap, men jeg gjorde det i to uker og se hva som skjedde. Jeg gikk ned nærmere 10 kilo på en måned.

Mens flere av Hollywood-stjernene er villig til å gjøre ekstreme ting for å holde seg slanke, er ikke Clarkson en av dem.

- Jeg er ikke villig til å slenge meg på en ekstrem diett eller treningsmetode. Jeg er villig til å gjøre en innsats fordi jeg vil være et sunt menneske, noe som jeg alltid har vært. Jeg har lagt på meg, men det er kun fordi jeg er lykkelig for øyeblikket.

Popstjernen forteller også at hun og forloveden ofte trener sammen.

- Brandon og jeg har begge sykler bak på bussen, og vi elsker begge friluftslivet. Når fritiden din blir mer aktiv, da mister man naturlig nok vekt.