SPISTE SEG SLANK: Glamourmodellen Abigail Clancy - kjæreste med den engelske fotballstjernen Peter Crouch - hevder hun gikk ned nesten 2,5 kilo etter kun å ha spist krydret curry i flere dager. Foto: Stella Pictures
SPISTE SEG SLANK: Glamourmodellen Abigail Clancy - kjæreste med den engelske fotballstjernen Peter Crouch - hevder hun gikk ned nesten 2,5 kilo etter kun å ha spist krydret curry i flere dager. Foto: Stella PicturesVis mer

Slanker seg med shopping og curry

Mens kjærestene er i Sør-Afrika, holder fruene seg i form på utradisjonelt vis.

SEHER.NO:  Kjærestene og konene til de engelske landslagsspillerne i fotball har fått forbud av trener Fabio Capello mot å reise til VM i Sør-Afrika, fordi han ikke vil at de skal forstyrre spillerne.

Tiden hjemme bruker fotballfruene isteden til å forberede seg på strandsesongen, og ifølge avisen Daily Mirror er det ikke bare trening, som skal få Coleen Rooney og de andre jentene i toppform.

Slank med curry
Glamourmodellen Abigail Clancy - kjæreste med spissen Peter Crouch - hevder hun gikk ned nesten 2,5 kilo etter bare å ha spist sterkt krydrete curry-retter, da hun nylig var i India.

- Vi spiste curry til frokost, lunsj og middag, sier hun til avisen.

Daily Mirror hevder det sterke krydderet i maten kan ha økt Clancys forbrenning med opptil 50 prosent.

Dropper puben
Carly Zucker - kona til England og Chelsea-spilleren Joe Cole - har tidligere jobbet som fitness-trener.

Hun hevder det lureste jenter kan gjøre for å komme i form er å kutte ned på alkoholen, samtidig som de øker treningsmengden moderat.

- Hvis de ignorterte stemmen i hodet som foreslår å dra på puben, og heller trente i 30 minutter, ville energinivåene deres stige, sier hun til avisen.

Trener overarmene
Coleen Rooney skal i likhet med Alex Curran - kona til Liverpool og Englands kaptein Steven Gerrard - sverge til trening av overarmene med små apparater, ifølge Daily Mirror.

- Som tobarnsmor har jeg sjelden tid til å trene skikkelig. Nå bruker jeg et apparat kalt Shake Weight og armene mine har aldri sett så bra ut, sier Curran til avisa.

Skulle man likevel ikke ha tid til å trene, kan det likevel være håp i fotballfruenes favorittaktivitet - shopping.

Ifølge Daily Mirror kan man forbrenne rundt 150 kalorier i timen på en handletur - enda mer når posene blir tunge.

- Å bære poser styrker armene dine, men pass på å bruk fornuftige sko. Høye hæler er ikke bra for ryggen og holdningen din, advarer avisas slanke-eksperter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Se, så søt!