Slanker seg med danse-TV

De ferske «Skal vi danse»-deltagerne håper på superkropp etter deltagelse i TV 2-programmet.

SEOGHØR.NO: Tirsdag avslørte TV 2 hvilke kjendiser som svinger seg på parketten i høstens «Skal vi danse». Under lanseringen på hotellet Grims Grenka i Oslo avslørte flere av de ferske danseløvene at de takket ja til programmet for å komme i bedre form.

- Jeg trenger treningen og jeg tror jeg kan bli en god danser. Jeg vil få en bra kropp og må tilbake der jeg var før. Og kanskje noen vil danse jive med meg på byen, sier barne-TVs Kashfa «Cash King» Gashamura (24).

Gründer og forretningsmann Idar Vollvik (46) har også innsett at han må komme i form og har allerede startet sommer-trening sammen med familien.

- Jeg har begynt med barna mine, de løper med meg hver dag. Jeg har nesten ikke trent på 20 år så sånn sett var dette et bra initiativ!

TRENER MED BARNA: Idar Vollvik har begynt å lade opp til deltagelsen i programmet.  Foto: Stella Pictures
TRENER MED BARNA: Idar Vollvik har begynt å lade opp til deltagelsen i programmet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det var tre grunner til at Vollvik takket ja til å stille opp i programmet.

- Jeg har virkelig behov for å komme i form, jeg liker å danse og jeg trenger all reklamen dette kan gi meg og butikken, sier Ludo-skaperen.

- Hater å trene

Designer Fam Irvoll (34) skal også kjempe om seier og håper på ny kropp etter ukevis med hard dansetrening.

- Jeg takket ja for da blir jeg tvunget til å trene - noe jeg synes er sykt kjedelig! Jeg trener en gang i uka her og der, men jeg regner med at dans er morsommere. Velkommen sommer-kropp 2015, sier Fam og klapper seg på magen.

Også fotograf Per Heimly (42) håper å gå ned i vekt i løpet av høsten.

Under et besøk i Kuwait under innspillingen av «Ari og Per» fikk Heimly vite at han er overvektig og ble sendt på slanke-leir. Men fotografen er fortsatt ikke helt fornøyd og håper «Skal vi danse» kan fjerne de ekstra kiloene.

- Jeg ser på «Skal vi danse» som en kick-start til en ny og sunnere Per, sier Heimly som allerede har begynt å trene i forkant av programmet.

Her er hele deltagerlisten: Agnete Kristin Johnsen (artist), Cash King (TV-profil), Kine Hellebust (skuespiller), Andre Villa (motorsportutøver), Fam Irvoll (designer), Idar Vollvik (gründer), Line Verndal (skuespiller), Roar Strand (eks-fotballspiller), Caroline Berg Eriksen (blogger), Per Heimly (fotograf).

ALTERNATIV TRENING: Designer Fam Irvoll synes det er kjempekjedelig å trene og håper å komme i form med danseprogrammet.  Foto: Stella Pictures
ALTERNATIV TRENING: Designer Fam Irvoll synes det er kjempekjedelig å trene og håper å komme i form med danseprogrammet. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Viste resultatet av ekstrem-slankingen