<strong>STRENGE-TOR:</strong> Tor Fløysvik er den strengeste av «Skal vi danse»-dommerne. Det spørs om han blir lettere å ha med å gjøre selv om han går ned i vekt. Foto: Scanpix
STRENGE-TOR: Tor Fløysvik er den strengeste av «Skal vi danse»-dommerne. Det spørs om han blir lettere å ha med å gjøre selv om han går ned i vekt. Foto: Scanpix Vis mer

Slanker seg 13 kilo før «Skal vi danse»

- Nå lever jeg uten brød og alkohol, sier Tor Fløysvik.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Skal vi danse»-deltakerne raser alltid ned i vekt når de konkurrerer i det populære TV 2-programmet. Nå har dommer Tor Fløysvik (62) planer om å gjøre det samme – før han er å se på skjermen igjen.

- Jeg er på en diett med lite karbohydrater. Jeg skal ned 13 kilo til jeg er nede på 70 blank. Nå lever jeg uten brød og alkohol. Jeg skal ikke ha noe som limer seg til tarmene, sier Tor Fløysvik til Her og Nå.


I tillegg har Fløysvik skaffet seg personlig trener.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sa nei til «Skal vi danse» og «Hotel Cæsar»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer