Shanna Moakler:

Slankepiller ga positiv graviditetstest

Shanna Moakler trodde hun var gravid. Så kom kontrabeskjeden.

POSITIV TEST: Tidligere denne måneden delte Shanna Moakler at hun var gravid. Det stemte imidlertid ikke. Foto: Mediapunch / REX / Shutterstock / NTB
POSITIV TEST: Tidligere denne måneden delte Shanna Moakler at hun var gravid. Det stemte imidlertid ikke. Foto: Mediapunch / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og tidligere missedronning Shanna Moakler (46) var tidligere gift med det som er Kourtney Kardashians (42) nåværende kjæreste, musikeren Travis Barker (46).

Hun giftet seg med Barker i 2004, før sistnevnte tok ut skilsmisse to år senere. Sammen har de barna Landon (17) og Alabama (15), og Moakler har også datteren Atiana De La Hoya fra et tidligere forhold.

Tidligere denne måneden kunne 46-åringen røpe at barn nummer fire var på vei, etter å ha fortalt til People at hun hadde avlagt en positiv graviditetstest.

Nå sier hun imidlertid til PageSix at hun ikke lenger venter barn.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

- Gå ned i vekt

Noen uker etter at modellen delte gladnyheten, forteller hun til nettstedet at testen var en falsk positiv test, og røper samtidig grunnen til hvorfor testen viste feil resultat.

- Okei, jeg er ikke gravid. Jeg fikk en falsk positiv test fordi jeg hadde tatt et hormon kalt hCG som hjalp meg å gå ned i vekt før «Big Brother», forteller Moakler til nettstedet, og legger til:

- Det er det samme hormonet som er produsert når en kvinne er gravid som resulterte i et falskt positivt svar.

I følge Store medisinske leksikon starter den naturlige produksjonen av hCG like etter det befruktede eggets implantasjon i livmorveggen.

Til tross for at den 46 år gamle modellen ikke skal bli mor med det første, legger hun ikke skjul på at hun gjerne ønsker flere barn i fremtiden.

«BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tiden har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

Vold i hjemmet

Moakler bekreftet ikke hvem som var far til barnet da hun fikk den positive testen. Hun har imidlertid vært i et svært turbulent av-og-på-forhold med Matthew Rondeau (28) i lenger tid.

Gravidnyheten kom nemlig én uke etter at Rondeau ble arrestert for vold i hjemmet mot Moakler.

- Jeg tok en graviditetstest, og den var positiv. Dette har vært en veldig vanskelig uke, men jeg tar alt en dag av gangen, fortalte Moakler til People da graviditeten, som altså viste seg å ikke stemme, ble kjent.

I forkant av Rondeaus pågripelse skal han i følge nettstedet ha brukt Moaklers Instagram-konto for å anklage henne for blant annet utroskap, samtidig som han skal ha kalt henne «en jævla løgner», «sosiopat» og «narsissist».

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Jeg dumpet Shanna

Til tross for at paret fant tilbake til hverandre ble det i fjor slutt mellom Rondeau og Moakler. Det bekreftet førstnevnte overfor Life & Style.

- Jeg dumpet Shanna for noen måneder siden, og jeg er lykkeligere enn noen gang, sa modellen til magasinet, og la til:

- Jeg fokuserer på å finne meg selv igjen, både følelsesmessig og mentalt. Jeg håper hun finner der hun leter etter, men det kommer ikke til å være meg.

46-åringen har også tidligere blitt anklaget for å bygge opp til krig på sosiale medier mot Kardashian, men benektet at det har skjedd.

Til US Weekly uttalte hun seg om eksmannens nye forhold, der hun fortalte at hun unnet Barker alt godt og var lykkelig med sin daværende kjæreste, Rondeau.

AVSLØRER: I denne ukens episode av «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

- Jeg har en kjæreste som jeg er veldig fornøyd med, og jeg er glad for at han (Travis journ.anm.) fant en kjæreste og venn. Han fortjener å være lykkelig han også. Jeg vil bare det beste for ham og barna mine, det er det viktigste for meg, sa hun da.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer