LEVDE PÅ EN LØGN: Alle trodde Natalie ble slank av trening, og hun tjente store penger på DVD-salg. Egentlig sultet hun seg, og var deprimert.  Foto: All Over Press
LEVDE PÅ EN LØGN: Alle trodde Natalie ble slank av trening, og hun tjente store penger på DVD-salg. Egentlig sultet hun seg, og var deprimert. Foto: All Over PressVis mer

Slanke-suksessen var bare bløff

- Jeg har lurt utrolig mange mennesker, og gikk ned i vekt på helt feil måte, sier TV-stjernen.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Natalie Cassidy (29) har solgt flere hundre tusen kopier av trenings DVD-en sin fra 2007, men bak suksessen skulte det seg en stor løgn.

«Eastenders»-stjernen fikk nemlig alle til å tro at hun raste ned ti størrelser takket være systematisk trening, men sannheten var at hun sultet seg.

– Alt var løgn. Jeg har lurt utrolig mange mennesker, og gikk ned i vekt på helt feil måte, sier hun til The Sunday Mirror.

  Natalie var på alle forsider, og sa at hvis hun kunne trene seg slank så kunne alle klare det.

– Egentlig var jeg et vandrende vrak. Det eneste jeg spiste var en liten suppe til lunsj, og en salat til middag. Det var det, innrømmer hun.

I dag er Natalie mor og lykkelig gift. Hun har endelig et sunt forhold til både trening og mat, og drømmer om å gi en ny trenings DVD den dagen folket har tilgitt henne.   

LES OGSÅ: Denise Richards har ikke kroppsfett