HELLER RUND ENN FORPINT: Komiker og programleder Klaus Sonstad mener at kjendiser som har passert 40 år fort ender opp med å se forpinte ut om de kjemper for hardt mot kiloene. Selv drømmer han bare om et tosifret antall. Foto: TV 2
HELLER RUND ENN FORPINT: Komiker og programleder Klaus Sonstad mener at kjendiser som har passert 40 år fort ender opp med å se forpinte ut om de kjemper for hardt mot kiloene. Selv drømmer han bare om et tosifret antall. Foto: TV 2Vis mer

- Slanke kjendiser ser så forpinte ut

Men komiker og programleder Klaus Sonstad skulle gjerne veid under 100 kilo.

SEOGHØR.NO: Klaus Joacim Sonstad (43), særlig kjent fra radioshowet «Are og Odin», er for tiden aktuell med TV 2-programmet «Klaus på kanten».

Den tidligere «X Factor»-dommeren, som gikk opp fem kilo under innspillingen av programmet, karakteriserer seg selv som «skapt til å være litt rundere enn andre». Han sier til VG at han faktisk har vært tynn, som ung voksen, da han slanket seg 20 kilo, trente og løp maraton. 

- Jeg var fin da jeg var tynn, men i alderen jeg er nå... Når jeg ser en del av de slanke kjendisene på min alder synes jeg de ser så FORPINTE ut.

43-åringen og «Kvelden er din»-makker Truls Svendsen (40) er blitt kalt «godklumper» av sistnevnte.

Selv om Sonstad mener han fortsatt er en kjekk kar med noen ekstra kilo på kroppen, skulle han gjerne vært mer glad i seg selv. Imidlertid understreker han at det selvsagt ikke er sunt å veie for mye.

- Jeg skal være ærlig: Tosifret antall kilo er en drøm, og så har jeg lyst til å bli sunnere. Jeg tar ikke nok vare på meg selv. Men for å oppsummere: «godklump» er greit, forteller programlederen til VG.

En gyllen middelvei mellom slank, men forpint og godklump er nok veien å gå for TV-stjernen, med andre ord.LES OGSÅ: Skremmende lik Jackson