Slank i en fei!

Hvordan er det mulig å bli så tynn kun få måneder etter en fødsel?

TYNN: Rachel Weisz fødte barn for fire måneder siden. Kan du se det? Neppe. Foto: All Over Press
TYNN: Rachel Weisz fødte barn for fire måneder siden. Kan du se det? Neppe. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fire måneder etter at hun avslørte overfor talkshow-kongen Jay Leno at hun var gravid, fødte den vakre Oscar-vinneren Rachel Weisz (35) en liten gutt.

Rachels talskvinne, Kelly Bush, kunne melde at både mor og barn var ”glade, friske og vidunderlige,” og noe annet kan man vel strengt tatt ikke si om Rachel den dag i dag.

BILDESPESIAL: SE BILDER AV STJERNENE ETTER FØDSELEN

For på svært få måneder har den tidligere Revlon-modellen mistet kiloene hun la på seg under svangerskapet, og selv med lupe kan man ikke se forskjell på henne før og etter fødselen av lille Harry.

Denne uken besøkte hun filmfestivalen i Venezia, og det var helt umulig å se at kvinnen hadde født noe som helst!

Det har nærmest gått sport i dette med å rase ned i vekt etter fødselen. Victoria Beckham, Gwen Stefani og Heidi Klum er bare noen av superstjernene som var tilbake til utgangspunktet på får måneder.

Hva er egentlig hemmeligheten? Vi aner det har noe med personlige trenere, lavt kaloriintak og en god del plastisk kirurgi å gjøre ...

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer