TØFFE KRAV: Ifølge National Enquirer skal Eric Johnson ha bedt sin berømte forlovede Jessica Simpson om å gå ned i vekt, hvis hun vil redde forholdet. Foto: All Over Press
TØFFE KRAV: Ifølge National Enquirer skal Eric Johnson ha bedt sin berømte forlovede Jessica Simpson om å gå ned i vekt, hvis hun vil redde forholdet. Foto: All Over Press Vis mer

- Slank deg - hvis ikke blir det slutt

Jessica Simpson skal ha fått kniven på strupen av kjæresten før bryllupet.

Publisert
SEHER.NO: Jessica Simpson har de siste månedene fått mye oppmerksomhet for sitt turbulente privatliv, som blant annet har ført til at hun har gått opp og ned i vekt.

Etter at «Irresistible»-sangerinnnen forlovet seg med NFL-stjernen Eric Johnson, håpet fansen at Jessica hadde fått etterlengtet ro og stabilitet på hjemmebane. Men nå melder National Enquirer at Jessicas vekt også skal ha skapt problemer mellom de to turtelduene.

- De har hatt noen kraftige krangler i det siste. Eric sa i korte trekk til henne at hvis hun ikke går ned i vekt snart, så avlyser han bryllupet, sier en kilde nær paret til bladet.


En venn av Jessica hevder popstjernen i det siste har gått kraftig opp i vekt. Men hun veier ikke mer enn 75 kg.

Eric Johnson, som er veganer, skal ha reagert negativ på popartistens forkjærlighet for meksikansk mat, og frityrstekte delikatesser.

- Han er i toppform og føler at Jessica lar seg selv forfalle, sier kilden til National Enquirer.

Hverken Jessica Simpson eller Eric Johnson har hittil kommentert de siste ryktene.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Stjernen knuste graviditetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer