SLANGETEMMERE: Ane Dahl Torp og Pia Tjelta må kjempe mot store reptiler i Senkveld-duell mot Thomas Numme og Harald Rønneberg. Foto: TV 2
SLANGETEMMERE: Ane Dahl Torp og Pia Tjelta må kjempe mot store reptiler i Senkveld-duell mot Thomas Numme og Harald Rønneberg. Foto: TV 2Vis mer

Slangekamp mot Thomas og Harald

Senkveld-gutta ga Ane Dahl Torp og Pia Tjelta hakeslepp.

SEHER.NO: I en leilighet fylt med fem slanger ble skuespillerne Ane Dahl Torp og Pia Tjelta utfordret av TV 2s Harald Rønneberg og Thomas Numme til å fjerne reptilene fortest mulig.


Resultatet blir sendt i årets første "Senkveld med Thomas & Harald" som starter fredag kl 21.40.

De populære TV 2-programlederene måtte i fjor tåle å bli skutt med paintball-kuler som straff for at de tapte flest kjendisdueller.


- Vi var alt for store i kjeften da vi annonserte at seerne skulle få straffe oss hvis vi tapte. Vi følte oss sikre på å vinne, men ble jo slått ganske kraftig. Og da det ble klart at vi skulle bli skutt på med paintball, prøvde vi å se positivt på det å tenkte at "hvor vondt kan det gjøre, egentlig?".

- Men da vi stod der tre dager før julaften, utendørs i 12 minusgrader og så inn i en skyteglad gjeng som var klare for å skyte oss i hjel med paintballvåpnene sine, da ble vi redde, sier Thomas og Harald.

Til tross for at karene fortsatt bærer merker etter den harde avstraffelsen, er de ikke redde for å kaste seg ut i en ny runde dueller.

- Så fort sårene hadde grodd, startet Thomas og jeg hardtrening - i hemmelige grener av både fysisk, psykisk og praktisk art. Vi er kampklare, og jeg synes synd på dem som skal møte oss denne sesongen, sier Harald i håp om å psyke ut kommende motstandere.

LES OGSÅ: Otto klar for premiere