ANTREKKENE: Jennifer Aniston har hatt på seg mange forskjellige kjoler på premierene av «The Bounty Hunter». Fra venstre - premieren i London, premieren i New York, premieren i Paris og premieren i Berlin.
ANTREKKENE: Jennifer Aniston har hatt på seg mange forskjellige kjoler på premierene av «The Bounty Hunter». Fra venstre - premieren i London, premieren i New York, premieren i Paris og premieren i Berlin. Vis mer

Slaktet søndag, hyllet mandag

- Noen ganger kan det gå veldig - veldig galt, og det gjorde det denne gangen.

SEHER.NO:  «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (41) er kjent som et stilikon og pleier å få mye skryt for valg av premiereantrekk.

Denne uken har imidlertid ikke skjønnheten vært like heldig med sine kjolevalg.

41-åringen fikk nemlig moteeksperter til å riste på hodet da hun søndag ankom premieren av «The Bounty Hunter» i Paris iført en rosa haute couture silkekjole fra Christian Lacroix, skriver Us Magazine.

Ifølge flere motenettsteder, deriblant Stylist.com, var kjolen så forferdelig at den så ut som en «ekstremt stygg ballkjole». Nettstedet skriver også at de synes antrekket var helt feil for skuespillerinnen.

Hvilket premiereantrekk synes du var best? Stem til høyre!

E!News, samt UK.stylist.coms  moteeksperter var heller ikke nådige i deres kritikk av stjernen.

- Vi er veldig for å ta sjanser når det gjelder antrekk, men noen ganger kan det gå veldig veldig galt, og det gjorde det denne gangen, skriver E!News, mens UK.stylist.com  forklarer hvorfor antrekket ikke slo an.
 
- For å kunne bære en Lacroix kjole trenger du en sterk holdning, ellers bærer kjolen deg istedet for at du bærer den, og det var akkurat det som skjedde i dette tilfellet. Med hennes flotte figur, er vi overrasket over at Aniston valgte en kjole som skjuler mesteparten av kroppen hennes og generelt ser veldig lite flatterende ut. Jen's minimale sminke og hestehale gjorde heller ikke antrekket noe bedre, skriver nettstedet.

Heldigvis valgte Aniston et langt bedre antrekk under premieren i Berlin påfølgende mandag.

I en åletrang, nøytral-farget Valentino-kjole strålte superstjernen nok en gang, og fikk mye positiv tilbakemelding for bekledningen.

- Denne kjolen skjulte ikke hennes fordeler, og viste samtidig frem hennes trente figur og lekre ben. Dette så fantastisk ut, skriver E!Online.

Så får vi bare vente i spenning og se hva hun tar på seg til de neste premierene...
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De klemte på hverandre hele tiden