Lea Michele beklager:

Slaktet av kollega: - Et rent helvete

Skuespiller Samantha Marie Ware kom med krasse beskyldninger mot «Glee»-stjernen Lea Michele, som nå legger seg flat.

STERKE REAKSJONER: Det nylige Twitter-innlegget til skuespiller Lea Michele (bildet) fikk «Glee»-kollega Samantha Marie Ware til å se rødt. Nå beklager Michele. Foto: AFP/ NTB Scanpix
STERKE REAKSJONER: Det nylige Twitter-innlegget til skuespiller Lea Michele (bildet) fikk «Glee»-kollega Samantha Marie Ware til å se rødt. Nå beklager Michele. Foto: AFP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drapet på 46 år gamle George Floyd har hittil vekket et enormt engasjement og raseri hos verdens største kjendiser så vel som hos vanlige folk. I sosiale medier har kjente profiler som Beyoncé Knowles (38), Jennifer Aniston (51) og Kim Kardashian (39) vist sin sympati.

Også «Glee»-stjernen Lea Michele (33) har delt et innlegg på Twitter hvor hun uttrykte sin frustrasjon rundt rasisme og drapet på Floyd.

«George Floyd fortjente ikke dette. Det som skjedde var ikke en enkeltstående hendelse, og det må ta slutt», skrev Michele sammen med emneknaggen «Black Lives Matter».

Sterke beskyldninger

Twitter-innlegget skapte imidlertid en sterk reaksjon hos «Glee»-kollega Samantha Marie Ware (28), som fyrte tilbake mot skuespilleren.

«Ler meg i hjel. Husker du da du gjorde min første TV-opptreden til et rent helvete? Jeg kommer I hvert fall aldri til å glemme det. Jeg tror du fortalte alle at hvis du fikk muligheten, ville du drite i parykken min, hevder hun, og fortsetter:

«Sammen med andre traumatiske indirekte diskrimineringer som fikk meg til å stille spørsmål ved en karriere i Hollywood», hevder hun.

Ifølge IMDB var opptredenen i tv-serien Wares aller første rolle i Hollywood. Hun dukket opp i rollen som Jane Hayward i den sjette sesongen av «Glee» og var å se i totalt elleve episoder av tv-serien.

Det tok ikke lang tid før flere fanget opp Wares Twitter-innlegg, og det har ført til at tidligere besetningsmedlemmer i «Glee» har kastet seg på.

FYRER LØS: Samantha Marie Ware er ikke redd for å dele om sin opplevelse med Lea Michele under innspillingen av tv-serien. Foto: NTB Scanpix
FYRER LØS: Samantha Marie Ware er ikke redd for å dele om sin opplevelse med Lea Michele under innspillingen av tv-serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fuck deg

Blant dem er skuespiller Dabier Snell (25), som var å se i en episode av tv-serien i 2014.

Også han deler sin opplevelse med Michele på Twitter, og hevder på sin side at skuespilleren ikke lot ham sitte ved samme bord som de andre skuespillerkollegene fordi han «ikke hørte til der».

«Fuck deg, Lea», avslutter han innlegget med.

Til dette innlegget fikk Dabier spørsmål fra en annen Twitter-bruker om han egentlig skulle være ved nettopp det bordet, ifølge E Online.

«Jeg hadde en gjesterolle i tv-serien. Jeg hadde replikker og min egen trailer. Til og med Darren ville at jeg skulle komme og sitte med dem for å føle meg velkommen», svarer han tilbake, ifølge kjendisnettstedet.

STØTTER WARE: Skuespiller Jeanté Godlock, her avbildet på New York Comic Con for å promotere Netflix-serien «Daybreak» i 2019. Foto: AP/ NTB scanpix
STØTTER WARE: Skuespiller Jeanté Godlock, her avbildet på New York Comic Con for å promotere Netflix-serien «Daybreak» i 2019. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Skuespiller Jeanté Godlock svarer også på Wares Twitter-innlegg med en annen påstand om skuespilleren, ifølge E Online.

«Nevnte noen kakerlakker? Fordi det var det hun pleide å referere til når det var snakk om oss i bakgrunnen på settet til «Glee». Men vi vokser opp og vi holder oss ikke i bakgrunnen for alltid», skriver Godlock.

Beklager oppførselen sin

Onsdag ettermiddag norsk tid har Lea Michele valgt å gå ut og beklage i et innlegg på Instagram. Det melder blant andre Entertainment Weekly.

Der skriver stjernen blant annet at hun ikke kan huske å ha kommet med utsagnet Ware refererer til, og at hun aldri har dømt andre basert på bakgrunnen eller hudfargen deres.

- Men det er egentlig ikke poenget, det som betyr noe er at jeg tydeligvis har handlet på måter som såret andre, skriver Michele videre, og fortsetter:

- Om det var min privilegerte posisjon og perspektiv som gjorde at jeg til tider ble oppfattet som ufølsom eller upassende, eller om det bare var min umodenhet eller at jeg var unødvendig vanskelig, så beklager jeg oppførselen min og all smerte jeg har forårsaket. Vi kan alle utvikle og endre oss, og jeg har virkelig brukt de siste månedene til å reflektere over mine egne mangler.

Venter sitt første barn

Beskyldningene mot Lea Michele kom bare kort tid etter at hun delte nyheten om at hun venter sitt første barn med ektemannen Zandy Reich. Nyheten delte skuespilleren i form av et innlegg på Instagram hvor hun holdt rundt sin voksende gravidmage.

Se dette innlegget på Instagram

So grateful 💛

Et innlegg delt av Lea Michele (@leamichele)

«Så takknemlig», skrev Michele til bildet.

I sitt nyeste Instagram-innlegg, der hun beklager overfor tidligere «Glee»-kolleger, nevner hun også den forestående familieforøkelsen:

- Jeg er et par måneder unna å bli mor, og jeg vet at jeg må fortsette å jobbe med å forbedre meg og ta ansvar for handlingene mine, så jeg kan være en skikkelig rollemodell for barnet mitt og viderebringe mine lærepenger og feiltrinn, slik at de kan lære av meg, skriver Lea Michele, og tilføyer at hun har lyttet til kritikken og at denne opplevelsen har gjort at hun vil bedre seg i fremtiden.

Michele ble kjent gjennom rollen som Rachel Berry i «Glee». Hun traff i 2017 presidenten av klesfirmaet AYR, Zandy Reich, og paret forlovet seg i 2018. Ett år senere ga paret hverandre sine ja i en hemmelig seremoni i Napa i California.

Vis mer

LES OGSÅ: Detaljen skremmer fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer