David Beckham:

Slaktes

Kritiseres av Amnesty International.

FÅR KRITIKK: David Beckham er i hardt vær om dagen etter at han dukket opp i en reklamefilm for Qatar. Vis mer
Publisert

I 2021 signerte David Beckham (47) en avtale om å bli et av ansiktene utad for det kommende verdensmesterskapet i Qatar.

Beckham har hatt en av de høyeste markedsverdiene i idretten siden han slo gjennom som Manchester United-stjerne. Avtalen han har inngått med arrangøren av VM i Qatar vil ifølge The Telegraph gi ham omtrent 170 millioner kroner i året.

KRITISERES: David Beckham kritiseres av Amnesty International. Foto: Reuters
KRITISERES: David Beckham kritiseres av Amnesty International. Foto: Reuters Vis mer

Nå hagler kritikken etter en reklamefilm ble publisert der den tidligere fotballstjernen skryter av landet, og kaller det perfeksjon.

Blant kritikerne finner vi Amnesty International som hevder at den nye videoen er et bevis på at Beckham ignorerer spørsmålet om menneskerettigheter i landet.

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

Beckhams talsperson sier til avisen at de ikke har noen kommentar til Amnestys' kritikk.

I 2021 kunne The Guardian avsløre at over 6500 migrantarbeidere hadde mistet livet siden landet ble tildelt VM-sluttspillet i 2010.

Da Beckham signerte avtalen uttalte han til The Telegraph at han tror på forandring fra innsiden og at fotballen kan være en positiv kraft.

I sosiale medier har det også gått hardt for seg, og engelskmannen blir rett og slett slaktet.

LES OGSÅ: - Sa vi ikke ville vare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer