Jennifer Lopez:

Slaktes: - Ser forferdelig ut

Jennifer Lopez får både ros og kritikk etter filmpremieren - men det er ikke filmen det er snakk om.

PREMIERE: Jennifer Lopez på premieren av hennes nyeste film. Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/NTB
PREMIERE: Jennifer Lopez på premieren av hennes nyeste film. Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lopez (53) har bemerket seg innenfor flere områder, blant annet som sanger og skuespiller. Hun har det siste året vært opptatt med å spille inn filmer, og onsdag var det duket for premiere på hennes kommende film «Shotgun Wedding».

53-åringen har fått stor oppmerksomhet etter premieren, men det er ikke filmen folk henger seg opp i. Tvert imot.

Kritikken hagler

I forkant av verdenspremieren var Lopez å se på den ikke så røde løperen, der hun poserte iført en lang paljettdekket kjole. Under det ytterste laget, som for øvrig var gjennomsiktig, ser man en massiv gul sløyfe som er knytt rundt stjernens midje.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' YouTube, var det tydelig at datteren Emme er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

53-åringen har delt bilder av antrekket på Instagram, og har i skrivende stund fått over 200 000 likerklikk. Trykker man seg inn i kommentarfeltet ser man en hel del ros, men også en god del kritikk.

KRITIKK: Lopez' følgere sier rett ut at de ikke liker kjolen. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
KRITIKK: Lopez' følgere sier rett ut at de ikke liker kjolen. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Kjolen falt mildt sagt ikke i smak hos alle, mens andre mener den skjuler et spesielt budskap.

«Gravid?», «Er det bare meg, eller ser jeg en gravidmage?» og «Sløyfen rundt midjen hennes, hinter hun om noe? Er det en liten gave på vei?», er blant kommentarene man ser.

KASTET KLÆRNE: Den australske bokseren Ebanie Bridges fikk kritikk fra motstanderen etter at hun stilte til innveiing i sexy undertøy Video: FOX Sport Vis mer

Andre er av en mer negativ undertone.

«Du er så vakker, men denne kjolen viser det ikke», mener en.

«Jeg forstår ikke dette antrekket? Et av de verste jeg har sett og det får henne til å se så mye større ut», mener en annen.

«Kjolen er ikke flatterende på henne», skriver en tredje, mens en fjerde holder slettes ikke tilbake:

«Hva faen har hun på seg!? Ser forferdelig ut».

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: YouTube/Rød Løper Vis mer

Brudd og bryllup

Mye har skjedd i Jennifer Lopez' liv siden innspillingen av «Shotgun Wedding» begynte for over to år siden. I starten av innspillingen var hun nemlig forlovet med baseballprofilen Alex Rodriguez (47).

Nå, nesten to år senere, er hun imidlertid nygift med Ben Affleck (50), og tilsynelatende klar til å vise verden resultatet av lang tids innspilling og hardt arbeid.

Lopez og Affleck fant sammen kort tid etter bruddet med Rodriguez våren 2021, og siden har det ballet seg på for paret som også var forlovet på starten av 2000-tallet.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på MET-gallaen, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant kritiserte også leger antrekket hennes. I en episode av «Keeping up with the Kardashians», fikk man se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Ikke etisk forsvarlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer