«Love is Blind»

Slaktes: - Prøver å ødelegge et forhold

En ny sesong av datingprogrammet byr på like mye drama som første sesong.

GNISNINGER: Kyle Abrams og Shaina Hurley støter tidlig på skjær i sjøen. Foto: Netflix
GNISNINGER: Kyle Abrams og Shaina Hurley støter tidlig på skjær i sjøen. Foto: Netflix Vis mer
Publisert

I 2020 kom første sesong av «Love is Blind», hvor deltakerne blir kjent fra hver sin side av en vegg. Dersom kjemien stemmer kan de velge å forlove seg - uten å ha sett hverandre. Deretter følger serien parene på vei til alteret - om de kommer så langt.

I første sesong så man blant annet krangler, trekantdrama og en oppsiktsvekkende scene hvor en hund fikk drikke vin.

Andre sesong, hvor siste episode kom fredag denne uken, er ikke stort mer harmonisk enn første, og tv-seerne har latt seg engasjere stort.

SESONG 2: Netflix-suksessen «Love is Blind» er tilbake med sesong to. Video: Netflix Vis mer

Forlot forlovenden

Blant deltakerne som får hardest medfart er Shaina Hurley (32). Hun står i utgangspunktet mellom to menn, Shayne Jansen og Kyle Abrams. Sistnevnte går på kne (med morens forlovelsesring), og får ja.

Det til tross for at han er ateist, og Hurley er troende kristen, noe som allerede har skapt gnisninger i forholdet.

Ting blir ikke bedre av at Hurley etter frieriet bekjenner sin kjærlighet til Jansen, som allerede er forlovet med en annen deltaker. Dette er imidlertid forelskede Abrams lykkelig uvitende om, og neste seg for paret er en romantisk ferie til Mexico.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kom Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Romantisk blir imidlertid ikke stikkordet, da Hurley tar en tidlig kveld første natt, og velger å sove på et eget soverom. Deretter utfører hun en unnamanøver, og drar hjem uten å si noe til forloveden.

Til tross for dette gir paret kjærligheten et nytt forsøk, og Hurley introduserer ham til foreldrene. Det går heller ikke veien, familien virker nemlig ikke imponert over at han ikke er troende.

En kommentar om Abrams «liker å være amerikansk», har også ført til rasismebeskyldninger.

Samtidig er Hurley åpen med kameraene om at Jansen fortsatt ligger og ulmer i bevisstheten. Hun gjør flere forsøk på å komme inn i varmen hos ham igjen, blant annet ved å kritisere forloveden hans, Natalie.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Seerne raser

Selv om Hurley har vunnet hjertet til Abrams, har hun på ingen måte gjort det samme med tv-seerne. Hun har mildt sagt gjort dem forbannet.

HATET AV SEERNE: Shaina Hurley har virkelig satt fyr på sosiale medier etter sin opptreden i «Love is Blind». Foto: Netflix
HATET AV SEERNE: Shaina Hurley har virkelig satt fyr på sosiale medier etter sin opptreden i «Love is Blind». Foto: Netflix Vis mer

«Shaina er den mest ubetydelige bitchen jeg noensinne har sett. Jeg er flau på hennes vegne. 'En troende kvinne' meg i ræva», skriver en Twitter-bruker.

«Shaina er en tosidig f*tte. DU involverer deg i et annet pars forlovelse og gjør åpenbare forsøk på å prøve å sabotere dem, før du går rundt og lyver om det. Veldig kristent», skriver en annen.

Flere trekker sammenlikninger mellom Hurley og fjorårets deltaker Jessica Batten, som også ble en svært upopulær figur.

Det faktum at Hurley er så vokal om troen sin, virker imidlertid å provosere seerne ytterligere.

«Shaina, rett på meg hvis jeg tar feil, men jeg tror ikke det er i katolsk tro å være sjalu, hatefull og å prøve å ødelegge et forhold».

Det er ikke vanskelig å tenke seg at Hurleys sosiale medier også rennes ned av hat fra tv-seerne, men hun har begrenset kommentarfeltet på Instagram, slik at hun dem hun følger kan kommentere. Hun har heller ikke kommentert hatstormen som har kommet mot henne.

BUDRUNDE: Amerikanske Elizabeth Marie Chevalier sliter litt på datingfronten for tiden. Nå har hun tatt grep, og gjort noe litt ut av det vanlige. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper. Vis mer

- Snakker ikke sammen

Det er ikke noe stort sjokk at forholdet gikk skeis. Abrams forteller til Us Weekly at de ikke lenger har kontakt.

- Vi snakker ikke sammen. Vi kommuniserer ikke. Det er ingenting igjen der. Vi er ikke venner eller noe. Det skipet har seilt, sier han.

- Jeg ville ikke gi opp. Jeg ville gi det alt jeg hadde. Jeg ville ikke angre på noe ved å bare avslutte det. I tillegg ville jeg kjøre det løpet ut, slik vi ble fortalt i starten. «Ikke gi opp for tidlig, bruk tiden du får, du har tid til å finne ut alt dette». Så jeg gjorde alt jeg kunne, sier han videre.

IKKE PÅ TALEFOT: Kyle Abrams forteller at han ikke lenger har kontakt med eks-forloveden. Foto: Netflix
IKKE PÅ TALEFOT: Kyle Abrams forteller at han ikke lenger har kontakt med eks-forloveden. Foto: Netflix Vis mer

Hurley forteller at hun ga Abrams en ny sjanse fordi hun trodde hun hadde overtenkt i starten av forholdet.

- Jeg trengte å se ham sammen med familien min. Jeg har et veldig nært forhold med familien, og jeg vet at de vet hva som er best for meg. Da jeg så foreldrene mines reaksjon var det avgjørende for meg. Jeg ville ikke gjøre noen feil, sier hun.

BRÅ VENDING: Candice og Crystal er begge med på datingprogrammet «Naked and Afraid of Love» for å finne mannen i sitt liv, men ender opp med å få et godt øye til hverandre. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

Hurley innrømmer også at hun fortsatt angrer på at hun ikke var åpen om følelsene sine overfor Jansen tidligere.

- Det tok lenger enn jeg trodde. Jeg tror alt skjer for en grunn. Det var organisk med Shayne, antar jeg, sier hun.

LES OGSÅ: - Klarer ikke å snakke med jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer